Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2015

Πολιτιστική συνάντηση-ξενάγηση στο ναό της Δήμητρας στο Σαγκρί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Η  Πολιτιστική-Κοινωνική Δράση "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" συνεχίζοντας και το εφετινό καλοκαίρι τις ανάλογες δραστηριότητές της, διοργανώνει πολιτιστική επίσκεψη-ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο του ναού της Δήμητρας στον Γύρουλα στο Σαγκρί (με επίσκεψη και στο εκεί Μουσείο) την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015 και ώρα 11.00 το πρωί. Μετά από ευγενική αποδοχή σχετικής παράκλησής μας, τους επισκέπτες θα ξεναγήσει ο Καθηγητής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ανασκαφέας του χώρου κ. Βασίλης Λαμπρινουδάκης.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η διάρκεια της ξενάγησης υπολογίζεται σε....
75 λεπτά.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να φτάσουν στον Αρχαιολογικό χώρο με δικά τους μέσα στην καθορισμένη ώρα. Το σημείο συνάντησης θα είναι το πάρκινγκ στην είσοδο του Aρχαιολογικού χώρου.  
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στον Πρόεδρο και εκπρόσωπο Τύπου της "ΝΙΚΑΝΔΡΗΣ" κ. Γιάννη Λογαρά στα τηλέφωνα 6983.167.196 και στο 22850-24112.
Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα www.nikandre.com και στο facebook: Nikandre Discover Νaxos.
 Η συμμετοχή σας μάς ενισχύει στις προσπάθειές μας για την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Νάξου.Η Διοικούσα Επιτροπή της "ΝΙΚΑΝΔΡΗΣ"
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :