Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2015

Κλίμα ενότητας, συσπείρωσης και αποφασιστικότητας στο Σύλλογο Μαζικής Εστίασης εν όψει εκλογών

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία». Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Παπαδόπουλος αφού έκανε απολογισμό με επιγραμματικές αναφορές στη δράση του Συλλόγου μέχρι σήμερα επεσήμανε την ανάγκη ύπαρξης του και  τεκμηρίωσε τον ισχυρισμό για το σημαντικότατο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει για τις.....
επιχειρήσεις Εστίασης και το νησί γενικότερα.
      Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι παρόντες επαγγελματίες οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ανάγκη της συνέχισης της πετυχημένης πορείας του Σωματείου. Αναπτύχθηκαν διάφορες σημαντικές θέσεις και απόψεις σχετικά με αλλαγές που πρέπει να γίνουν μετά την εκλογή της νέας διοίκησης ώστε να προστεθούν κάποια άρθρα στο καταστατικό με σκοπό να γίνει πιο σύγχρονο και προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες.
Η Συνέλευση έκλεισε μέσα σε ομόφωνο κλίμα συσπείρωσης και συστράτευσης γύρω από το Σωματείο.  Όλοι οι παρευρισκόμενοι έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του Σωματείου και εξεδήλωσαν την επιθυμία να εργαστούν για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τους που μαστίζεται τόσο έντονα από παντού.  Οι εκλογές ορίστηκαν για την Κυριακή 1 Μαρτίου από τις 10:00-16:00 στα γραφεία του Συλλόγου (στον Περιφερειακό της Χώρας –Εγγαρών μετά το Επιμελητήριο). Οι υποψηφιότητες ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 27 Φβρουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2285023011 & 2285023858
«ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ & ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ»

ΤΟ Δ.Σ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :