Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Οι 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015 σύμφωνα με το Tripadvisor - Ανάμεσα τους και ο Άγιος Προκόπιος

Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, και μάλιστα ενός από τους βαρείς που έχει γνωρίσει τόσο η Ευρώπη όσο και η Αμερική, όμως για τους περισσότερους είναι η περίοδος που αποφασίζουν τον τόπο των καλοκαιρινών τους διακοπών. Στην λογική αυτή το tripadvisor.com, ο μεγαλύτερος ιστότοπος για ταξιδιωτικές πληροφορίες ανακοίνωσε την Τετάρτη τις πιο διάσημες παραλίες σε όλο τον πλανήτη και σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς.
Από τους τελευταίους δεν θα μπορούσε να........
απουσιάζει η Ελλάδα με τις χιλιάδες παραλίες και την ατελείωτη ακτογραμμή. Ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες στην χώρα μας όπως τις ψήφισαν οι επισκέπτες του tripadvisor.com

1. Ελαφονήσι - Κρήτη
 
2. Εγκρεμνοί - Λευκάδα
 
3. Μπάλος - Κίσσαμος
 
4. Άγιος Παύλος - (Λίνδος) Ρόδος
 
5. Ναυάγιο - Ζάκυνθος
 
6. Σαρακήνικο - Μήλος
 
7. Μύρτος - Κεφαλλονιά
 
8. Παλαιοκαστρίτσα - Κέρκυρα
 
9. Παραλία Άντονι Κουίν - Ρόδος
 
10. Άγιος Προκόπιος - Νάξος
 
Σε ότι αφορά το σύνολο του πλανήτη οι επισκέπτες του tripadvisor.com ψήφισαν ως καλύτερη παραλία Μπάια ντο Σάντσο στην Βραζιλία. Στην δέκατη θέση βρίσκεται το Ελαφονήσι. Δείτε την λίστα με τις 25 κορυφαίες παραλίες στο κόσμο εδώ.
Στην Ευρώπη έως καλύτερη παραλία επέλεξαν την Rabbit Beach στην Λαμπρετούσα νότια της Σικελίας. Στην πρώτη δεκάδα η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται με δύο παραλίες. Δείτε τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης εδώ.
 http://news247.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :