Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο αγώνας παλαιμάχων Νηρέας Πάρου - ΑΕΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων του Νηρέα με το Σύνδεσμο Παλαιμάχων ΑΕΚ που διεξήχθη την Δευτέρα 18/11/13 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου κέρδισε τις εντυπώσεις των περίπου 200 θεατών που τον παρακολούθησαν. Οι κιτρινόμαυροι της ΑΕΚ επικράτησαν 6-3 των αντίστοιχων του Νηρέα μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης. Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στο Α' Πρότυπο Εθελοντικό Κέντρο ΑΜΕΑΙ Νάουσας Πάρου.
Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Νηρέα συγχαίρει τους παλαιμάχους της ΑΕΚ και του συλλόγου μας για την.... συμμετοχή τους καθώς και τους θεατές για το εορταστικό κλίμα που δημιούργησαν. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λουίζο Κοντό, την Πρόεδρο του Α' Πρότυπου Εθελοντικού Κέντρου ΑΜΕΑΙ Νάουσας Πάρου κα. Άννα Πολυκανδριώτη και τους υπευθύνους του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Πάρου-Αντιπάρου κ. Στέλιο Αλιπράντη και κ. Ηλία Αλεξόπουλο που παραβρέθηκαν στον αγώνα και τίμησαν τους φιλοξενούμενους και τους διοργανωτές. Ευχαριστεί ιδιαίτερα το διοικητικό στέλεχος της ΑΕΚ κ. Μάκη Αγγελόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του , χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας.

Ευχαριστεί επίσης τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου "Αργώ" κ. Ιωάννη Μπιζά για την φιλοξενία της αποστολής της ΑΕΚ, τους κ. Αλέξανδρό και Βαγγέλη Καρποδίνη του Αnemomylos Travel για τις μετακινήσεις που παρείχαν, τους κ. Χρήστο Μπίμπικα και Χρήστο Κιούση ιδιοκτήτες του εστιατορίου "Πιατσα" και τον κ. Δημήτρη Μπιζά ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Πάρος" για τα γεύματα που προσέφεραν, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου για την προσφορά κρασιών, το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής και την ΚΔΕΠΑΠ για την προσφορά αναμνηστικών προς την αποστολή των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Τέλος ευχαριστεί θερμά τον κ. Στέλιο Αλιπράντη για την προσφορά του στο Σύλλογο και τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κουμουρτζή για την δημοσιογραφική κάλυψη και το ρεπορτάζ του αγώνα.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :