Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

Π. ΡΗΓΑΣ: ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ

Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να μεθοδεύσουν την ονομαστική ψηφοφορία αντίθετα με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό της Βουλής, υποχρεώθηκαν τελικά να αρνηθούν την υπερψήφιση της τροπολογίας που περιελάμβανε τον διοικητικό διαχωρισμό του νοσοκομείου της Νάξου από αυτό της Σύρου.
Παγιδευμένοι στην άρνησή τους να ψηφίσουν τη μείωση της τιμής των φαρμάκων που περιλαμβάνονταν στην ίδια τροπολογία με τη διοικητική αυτοτέλεια του νοσοκομείου της Νάξου,  προσπάθησαν με φωνασκίες και ύβρεις κατά τη διάρκεια της.....
ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Η πραγματικότητα, βεβαίως, δεν αλλάζει και είναι δυστυχώς οδυνηρή για τον ΣΥΡΙΖΑ.  Στην τροπολογία που περιλαμβανόταν ο διοικητικός διαχωρισμός του Νοσοκομείου της Νάξου ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΟΧΙ.  Οι Ναξιώτες οφείλουν να το γνωρίζουν.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχή εκ Καλαμάτας πολιτευτή Κυκλάδων με τέτοια τερτίπια προσπαθείς να κρατηθείς στην καρέκλα του Βουλευτή; Καλά ποιος αφελής σε πιστεύει; Απλό είναι το ερώτημα. Όταν το νοσοκομείο της Νάξου συγωχνευόταν με της Σύρου γιατί δεν το απέτρεψες; Τώρα σε κόφτει επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ το πέτυχε με την τροπολογία που κατέθεσε; Πού να βρεις όμως χρόνο να ασχοληθείς με τα προβλήματα των νησιών; Τώρα προέχουν τα τηλεπαράθυρα για να βρίζεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους και πρώην συμμάχους...βλέπε Ραγκούσης.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΙ υποκριτή,φαρισαίε και σοσιαληστή κ. Ρήγα,φερέφωνο πλέον των ακροδεξιών τύπου Γεωργιάδη

Ανώνυμος είπε...

Εά έχω καταλάβει καλά η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ με βάση αυτά που είπε ο Γεωργιάδης στη Βουλή " ήταν εκ του περισσού" γιατί το ζήτημα του Νοσοκομείου της Νάξου είχε λυθεί νωρίτερα με την παρέμβαση Βρούτση και Ρήγα. Πρέπει όμως να επισημάνω κάτι, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που νοιάζονται τόσο πολύ για τον τόπο τους, έβαλαν σήμερα τους φαρμακοβιομήχανους και την κομματική τους πειθαρχία πάνω από τους ναξιώτες. Ντροπή και Αίσχος δε νομίζεις;

Ανώνυμος είπε...

ααα να και τα παπαγαλάκια των κυρίων τους...λαλήσανε..
Βρε κοπέλια εργίήσετε βρε μια υχιά, ήργησενε φαίνεται η γραμμή να' ρθει. Ώχου καμένα, κακορίζικα, βρε είντα θα ενείτε την άλλη νημέρα των εκλοώ που θα ψάχνετε βρε την ψήφο σας και δε θα τηνε βρίσσκετε, ω βοή που μού' ρθενε του καμένου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΑΞΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΦΗΦΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΙΖΕΤΕ? Ή ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΙ?