Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2013

Απάντηση του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη στους επαγγελματίες της οδού Κοντολέοντος

 Την Τετάρτη 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Λιανού με επαγγελματίες και εκπροσώπους επιχειρήσεων της οδού Κοντολέοντος (Περιφερειακού), με θέμα τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή. Οι επαγγελματίες, που παρέστησαν στη συνάντηση, ζήτησαν να αναβληθεί η μονοδρόμηση της οδού Κοντολέοντος για χρονικό διάστημα δύο μηνών. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι άμεσα θα εξεταστεί και θα απαντηθεί το αίτημα της αναβολής, αλλά όχι της αναστολής των ρυθμίσεων.
    Όπως κάθε χρηματοδοτούμενο έργο, έτσι και το έργο της εφαρμογής της.....
κυκλοφοριακής μελέτης οφείλει να παραδοθεί εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, όπως έχει προβλεφθεί και οριστεί κατά την εγκεκριμένη μελέτη. Η συγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη, προϋπολογισμού 403.000 ευρώ, έργο τα οφέλη του οποίου θα καρπωθούν οι δημότες μας, έχει προθεσμία παράδοσης έως τις 3/10/2013, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος απένταξης του έργου. Κάθε τροποποίηση της υλοποιούμενης μελέτης είναι αδύνατη.

     Συνεπώς οφείλουμε να προχωρήσουμε το σύνολο της μελέτης χωρίς καμία παρέκκλιση από την αρχική της μορφή. Εξάλλου, οι αποσπασματικές τροποποιήσεις στην εφαρμογή της, όπως ζητείται από επιχειρηματίες της περιοχής, δεν είναι σύννομες και εμπεριέχουν κινδύνους ατυχημάτων.

     Η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει το έργο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως προβλέπεται στη μελέτη και γι αυτό ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία των συνδημοτών μας.

     Όλες οι νέες ρυθμίσεις έχουν ήδη ανακουφίσει αισθητά την κίνηση πεζών και οχημάτων, ώστε όλοι να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια. Ωστόσο, όποιες παρατηρήσεις προκύψουν μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, θα εξεταστούν σε συνεργασία με τους μελετητές.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο !
ΜΠΡΑΒΟ !

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ, ΑΝΑΘΕΤΟΜΕΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΩΜΕΝ. ΖΙΠ ΧΑΪΛ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ )

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΣΤΟΝ "ΕΡΜΗ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ο φοινικας μετακινηθηκε με ολες τις τιμεσ δτην παιδικη χαρα του αγιου μηνά