Σάββατο, Αυγούστου 17, 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φωτιά σε κτίριο τουριστικής επιχείρησης στη Νάξο( ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά ξέσπασε πρίν από λίγο,   από άγνωστη αιτία,  σε υπόγειο γραφείου ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στην Χώρα της Νάξου με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές αλλά και μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους.  Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας που απέκλεισε την περιοχή  από αυτοκίνητα και ανθρώπους προκειμένου να τους προστατεύσει από  τον πυκνό καπνό και τις συνεχόμενες εκρήξεις που προκαλούσαν τα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν μέσα στο χώρο
Η φωτιά έγινε αντιληπτή  γύρω στις 13.οο  το μεσημέρι  από περίοικους που  είδαν φλόγες και καπνό  να ...
.βγαίνει από το υπόγειο του καταστήματος και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 Στο σημείο έσπευσαν μετά από  μισή ώρα περίπου 2 οχήματα και 5 ανδρες της πυροσβεστικής  οι οποίοι  με πραγματική αυτοθυσία φορώντας ειδικές στολές,  κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά προτού επεκταθεί στο κύριο μέρος της επιχείρησης και στα γύρω κτίρια.
Η καθυστέρηση πάντως της πυροσβεστικής για όσους δεν γνωρίζουν οφείλεται στην μεγάλη απόσταση που πρέπει να διανύσουν τα οχήματα(17 χιλ) μέχρι να φτάσουν στην πόλη ή στις κοντινές τουριστικές παραλίες,  καθώς η έδρα μια τόσο σημαντικής υπηρεσίας  είναι  στο Χαλκί!!!









Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙ;17 Χιλ.;ΑΛΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

υπογεια παρανομα συνεργεια??

τελικα υπάρχει κράτος??
υπάρχει δήμος??

αλλα ξέχασα, ως συνήθως θα πρέπει να υπαρξουν ανθρώπινα θύματα για τειρηθούν οι νόμοι.

Ανώνυμος είπε...

edw leitourgoun ypethria plyntiria mixanakiwn stin kardia tis xwras mprosta apo estiatoria kai spitia kai esis thelete na psaxoun kai ta ypogeia????????xaxaxaxa!!!