Τρίτη, Αυγούστου 06, 2013

Συνάντηση Δημάρχου με αντικείμενο συζήτησης την κατασκευή υδατοδρομίου

Με γνώμονα την ανάπτυξη και  αναβάθμιση κάθε μορφής συγκοινωνίας που ενισχύει το τουριστικό ρεύμα  προς τα πέντε νησιά του Δήμου, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια», προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες δημιουργίας υδατοδρομίων στα νησιά του Δήμου. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με την παρουσία του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων Μανόλη Πολυκρέτη, Δημήτρη Λιανού, Τοτόμη Πρωτονοτάριου και Αργύρη Ανεβλαβή, οι εκπρόσωποι της εταιρείας κ.κ. Βλαχάκης και Νικολούζος είχαν την.....
ευκαιρία να αναπτύξουν την πρόταση της εταιρείας τους και παρουσίασαν τα οφέλη που προκύπτουν από μία τέτοια επένδυση.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Μανόλης Πολυκρέτης υπέδειξαν στους εκπροσώπους της εταιρείας σημεία, στα οποία μπορούν να κατασκευαστούν υδατοδρόμια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σημεία που ενδείκνυνται για την κατασκευή υδατοδρομίου είναι στο Λιμάνι της Νάξου και στην Αγία Άννα. Ωστόσο, οι τελικές παρατηρήσεις αναμένεται να διατυπωθούν επίσημα από την εταιρεία, εφόσον ολοκληρωθεί η αυτοψία των ειδικών. Αύριο, οι δύο εκπρόσωποι της εταιρείας θα παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, όπου θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και εν συνεχεία θα επισκεφθούν το Κουφονήσι.

Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την απόλυτα θετική στάση του  Δήμου ως προς την λειτουργία υδατοδρομίων στα νησιά του Δήμου και επεσήμανε την ετοιμότητα που υπάρχει, ώστε να ληφθούν άμεσα οι αναγκαίες αποφάσεις και να προκριθεί η πλέον συμφέρουσα για τον τόπο επενδυτική πρόταση.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

O ΜΑΝΟΛΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?
ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ?
ΕΓΩΪΣΤΑΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΞΥΠΝΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΕΣ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ Η ΣΥΡΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

μάθαν ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι

Ανώνυμος είπε...

Μαμου-ζελέ και μανολαακι οτι σκατα και το φτυάρι! Να βάλουμε και την χοντρή μέσα μπας και τους γράψει καμιά παπαρια στην δημαρχοφυλλαδα και στο τέλος να φτιάξουμε και ένα ιλουστρασιόν να γλυκανουμε να το βάλουμε βαθυα στην κωλαρα του ναξιωτη εεε ρεεε μαύρο που θα φάτεεε!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ