Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2012

Ανοιχτή επιστολή Κατερίνας Προμπονά για το θέμα της κεντρικής πλατείας

Τα συγχαρητήρια μου σε όσους ψήφισαν υπέρ των τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία της Χώρας. Στους: Ελευθερίου Λευτέρη, Φιλιπποπολίτη Άννα, Ωνάσογλου Έλλη, Συνοδινό Γιάννη, Κωβαίο Μιχάλη.
Αυτή είναι, λοιπόν, η «αναβάθμιση», που μας έταξαν προεκλογικά, της περιοχής αυτής;
Μπράβο σας που ενώ δεν έχετε φροντίσει να υπάρχει ένας όμορφος, ασφαλής χώρος στην παραλία για τα παιδιά μας, δίνετε άδεια να εκμεταλλευτούν το τελευταίο «ελεύθερο σημείο» της παραλίας.
Αποδείξατε για άλλη μία φορά πόσο μικροί και.....
ευθυνόφοβοι είστε. Ντροπή που δεν είστε ικανοί να φτιάξετε μία Νάξο όπως της αξίζει, γιατί σας ενδιαφέρει μόνο η ψηφοθηρία και το ρουσφέτι, αδιαφορώντας για βασικά θέματα. Ίσως όμως να γίνομαι εγώ γραφική ζητώντας να υπάρχουν τόποι παιχνιδιού και γειτονιές όπως παλιά.
Σε άλλους δήμους κάνουν τα πάντα να δημιουργήσουν χώρους πρασίνου, παιδότοπους, παιδικές χαρές και πλατείες που κάνουν τη ζωή των κατοίκων πιο ανθρώπινη, πιο όμορφη. Τα καταφέρατε περίφημα….
Συγγνώμη εάν σας στεναχώρησα… Αν βέβαια καταλάβατε κάτι ….
 Μία αγανακτισμένη Δημότης της Νάξου
Κατερίνα Προμπονά
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

23 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ποια μιλαει!!!!
η μετρ της παρανομιας!!!
σα δε ντρεπεσαι λιγακι

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω την κυρια πρωσοπικα αλλα γατακι, το εαν εχει κανει μια παρανομια αυτη, δεν νομιμοποιει.... την αποφαση του συμβουλιου!! που εχετε κανει την παραλια μπουρδελο!!! με τις παραγκες σας!!! μια πλατεια ειχαμε παει και αυτη...αυτο δεν χαλαει την ομορφια της χωρας το λιμανι σας μαρανε ζωωωωωααα!!μας εχετε καταστρεψει το μελλον...

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤ…… )

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο αυτό, από την σύνθεση του διακριτικού συμβουλίου του ΛΤ καταλαβαίνεις την ποιότητα και την σοβαρότητα των αποφάσεων. Πια είναι αυτή η ΦΙΛΙΠΟΠΟΛΙΤΟΥ τη ξέρει για την Νάξο και την παραλία εκτός από διακοπές? Και τέλος πάντων πως μπήκε στο συμβούλιο επειδή ντύνεται σαν κοΚότα και κουναει τον κ@λ@ της γυάλισε του ζελέ και την πηρέ κοντά βρε δε γ@μχχστε μες την παραλία όλοι μαζί Ναυάγια……… να χειροκροταει και ο Μανωλακης .

Ανώνυμος είπε...

Lelooooooooooooooooooooo

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει καμία σοβαρότητα στο όλο θέμα; Η κυρία της επιστολής δεν είναι αυτή με το αυθαίρετο τετραόροφο μπροστά στην πλατεία; Αφού, κυρία Προμπονά, μιλάτε για αναβάθμιση της περιοχής, μήπως θα έπρεπε να κατεδαφίσετε τους υπεράριθμους ορόφους του οικήματός σας και να ενερμονιστείτε με το νόμιμο πολεοδομικό υψόμετρο;
Δεν περιμένω απάντηση, γιατί η καμήλα δεν κοιτάζει ποτέ την καμπούρα της, παρά μόνο της διπλανής.

Ανώνυμος είπε...

κυρια προμπονα βλεπω να κανετε το μαγαζι ουζερι..θα ειστε μια υπεροχη γκαρσονα αχαχχαχααχ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 11.27
ΠΡΩΤΟΝ ΑΣΧΕΤΕ "ΦΙΛΕ",ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΝΑΜΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ?

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 9.36
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ?ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ..?????

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είστε όλοι οι ψευτο-αριστεροί ματσωμένοι δικηγόροι,ή κληρονόμοι-χρυσοχόοι...ουστ

Ανώνυμος είπε...

δέστε σε όλα τα συμβούλια ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις και θα καταλάβετε και την ποιότητα τους.
Και πάνω από όλα το δημοτικό συμβούλιο ποιοι φωστήρες και μεγάλα μυαλά το απαρτίζουν αυτοί κρατούν την τύχη μας στα χέρια τους επίπεδο πολυκρέτη και λοιπά.
Αυτό δεν είναι στροφή στο μέλλον αλλά στροφή στο φουντο.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Κατερίνα μακάρι και άλλοι να βρουν το θάρρος να δημοσιοποιούν τα καμώματα τους .αυτοί νομίζουν ότι είναι δικά τους τσιφλίκια και κάνουν ότι τους κατεβαίνει Ξαφνικά τα ξέρουν όλα.ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κατερίνα!!!Όχι μόνο για το περιεχόμενο της επιστολής,αλλά και για το θάρρος της γνώμης σου!Όσα θέλουμε να πούμε όλοι μας και φοβόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

εγώ λέω μιας και κάθε χρόνο κλείνεται την παραλία δεν κατεβάζετε και κάνα τραπεζάκι στο δρόμο κρίμα τόσα τετραγωνικά να πηγαίνουν χαμένα !!!! Α ρε λαμόγια !!!!!!! Μετά θέλετε και τουρισμό ξεφτίλες !!! Επίσης μια καλή ιδέα είναι να βγάλετε και τα παγκάκια της παραλίας να μην έχουν που να κάτσουν οι τουρίστες να φάνε τα σουβλάκια να κάθονται στα μαγαζιά σας και να τους τα χρεώνετε παραπάνω !!!! Που να μην πατήσει το πόδι του άνθρωπος στο νησί και να σας μείνει μόνο το ξεσκόνισμα από τα τραπεζάκια ρεεεεε !!!!!!! Όσο για σένα μανωλάκι φίλε μου κοντά βροντά δεν σε νοιάζει με έρχονται εκλογές και με τα χάλια που τους έχεις και κάνουνε οι άνθρωποι σου μην κάμεις το λάθος και βάλεις γιατί έχεις να φας μαύρο που θα γίνεις αράπης και δεν σου αξίζει γιατί είσαι καλός άνθρωπος !!!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικα για ενα τετοιο σοβαρο θεμα θα επρεπε οι κατοικοι της χωρας να μην το αφησουν να περασει ετσι,δυστυχως ομως κοιμομαστε και καποιοι θυσαυριζουν στην πλατη μας.
Πρεπει αμεσα ο δημαρχος να παρει θεση, δεν μπορει μελος δημοτικου συμβουλιου και μελος της παραταξης του να λειτουργει ετσι.Αν περασει αυτο θα ειναι και το τελος του μοναδικου ελευθερου χωρου της παραλιας.ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ρε αφηστε τον κοσμο να δουλεψει και εσυ αγανακτησμενη τι σε ανυσηχει μην χαλασει η μοστρα του μαγαζιου σου απο τα τραπεζοκαθισματα.Αν αυτο γινοταν σε αλλο σημειο θα αγανακτουσες..

Ανώνυμος είπε...

ετσι κάνουν παντου νοικιάζουν παραλίες, πεζοδρομια, δρόμους, πλατείες κ.λ και έχουν πνίξει τον κόσμο .δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ούτε πεζός ούτε αυτοκίνητο. καιύστερα καμώνονται ότι θένε να λύσουν και το κυκλοφοριακό.τελικά πρέπει να ξεσηκωθεί ο κοσμος και να τους πάρει φαλάγγι.γιατίμαυρος σκύλος άσπρος σκύλος από κει κρατά και κείνος .

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡ... ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛ....

Ανώνυμος είπε...

dikio i katerina kai o prwtonetarios alla...prepei na pairnoume thesh oloi kai oxi mono otan h fwtia erthei sto spiti mas apoxw kai tha prepei na arxisoume na exoume tin idia apopsi gia olo to kwloxanio pou legete paralia!!!eeyxaristw

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ
ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ..ΠΡΟΜΠΟΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΠΟΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ