Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2012

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ υπερασπίζοντας για μία ακόμα φόρα τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, ύστερα από εντολή του Μάνεση έστειλε τα ξημερώματα στρατιές των δυνάμεων καταστολής προκειμένου να χτυπήσουν και να βάλουν τέλος στον τεράστιο αγώνα των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας που εδώ και σχεδόν εννιά μήνες βρίσκονται στην πύλη του εργοστασίου υπερασπιζόμενοι τα............
δίκαια αιτήματά τους.
Καταγγέλλουμε τον υπουργό εργασίας Γιάννη Βρόυτση, που όλο το προηγούμενο διάστημα διαμήνυε πως έχει όλη την καλή διάθεση να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση –και βρήκε αυτή τη λύση.
Καταγγέλλουμε το εργατικό κέντρο Ελευσίνας που τόσους μήνες τώρα βάζει πλάτη στις αξιώσεις του μεγαλοεπιχειρηματία Μάνεση και  που παρά το κάλεσμα του σωματείου των εργαζομένων στη Χαλυβουργία αλλά και της γραμματείας Θριασίου του ΠΑΜΕ από τα ξημερώματα  προκειμένου να συμπαρασταθεί στους απεργούς απέναντι στην επίθεση δεν εμφανίστηκε, αποδεικνύοντας τινός τα συμφέροντα υπηρετεί ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα , τους μαζικούς φορείς και τα ΔΣ  των εργατικών σωματείων να στηρίξουν και να υπερασπιστούν των αγώνα των χαλυβουργών .
Έξω από την πύλη της Ελληνικής Χαλυβουργίας δύνεται αγώνας όχι μόνο για τα δικαιώματα των χαλυβουργών. Δύνεται αγώνας για:
το μισθό και τα δικαιώματα του δημόσιου υπαλλήλου,
-  το μισθό και τα δικαιώματα σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς
τη σύνταξη του συνταξιούχου,
το δικαίωμα σε υγεία,
-  το δικαίωμα στην μόρφωση των παιδιών μας.

Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης. Είμαστε στο πλευρό των απεργών χαλυβουργών και στηρίζουμε των ηρωικό τους αγώνα μέχρι τη νίκη.
Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!».
Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ».

     ΠΑΜΕ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ?