Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

Στον Λιάσκο τα “κλειδιά” του τουρισμού

Μια δύσκολη πολιτική μάχη κέρδισε ο Τάσος Λιάσκος, και παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα κάτω από τη ζώνη, επελέγη τελικά από το Μέγαρο Μαξίμου ως ο νέος Γενικός Γραμματέας Τουρισμού. Το πολιτικό δηλαδή στέλεχος στα χέρια του οποίου περνά η ευθύνη να “τρέξει” ένα από τα πλέον κρίσιμα υπουργεία, καθώς στην οδό Αμαλίας υπήρχε μέχρι σήμερα μονάχα υπουργός, η Όλγα Κεφαλογιάννη, χωρίς υφυπουργό.
Ο Τάσος Λιάσκος ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος με............
τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, ενώ η επιλογή του για το υπουργείο Τουρισμού αποτελούσε κοινή επιθυμία των............. φορέων του κλάδου, οι οποίοι είχαν εκτιμήσει το έργο του την περίοδο που ήταν υφυπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, από το 2004 μέχρι το 2006.
Νωρίτερα, στα χρόνια της αντιπολίτευσης, πριν από το 2004, ο Τάσος Λιάσκος είχε διατελέσει τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που του επέτρεψε να διατηρήσει ένα προσωπικό δίκτυο επαφών με τον πιο νευραλγικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας. Μια παρακαταθήκη που αναμένεται να του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σήμερα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΛΙΑΝΟ !!!!