Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2010

Σήμερα αποφασίζει η ΠΝΟ, με επιστράτευση απειλεί η κυβέρνηση

Σήμερα αποφασίζει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία για τη συνέχιση ή όχι της απεργίας που συμπληρώνει αύριο μια εβδομάδα, ενώ η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστράτευσης. Η νησιωτική Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε τραγική κατάσταση, τα νησιά μας παρουσιάζουν μεγάλες ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα.
Στο μεταξύ ένα ακόμη πλοίο με ευπαθή προϊόντα αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, αυτή τη φορά από.... το λιμάνι της Μυτιλήνης.
Σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που δημιουργήθηκε με παραγωγούς στην Κρήτη, έφθασαν το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά, μεταφέροντας μόνο φορτηγά με προϊόντα, τα πλοία «Κρήτη 1» της εταιρίας «Αιγαίον», το «Φαιστός Παλλάς» των «Μινωικών» και το «Λατώ» της «ΑΝΕΚ».
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλοία αυτά πραγματοποίησαν τα δρομολόγια μετά από συμφωνία των παραγωγών της Κρήτης με ναυτεργάτες των πλοίων. Οι ναυτεργάτες ανέφεραν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο δρομολόγιο με τα πλοία αυτά, μέχρι τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :