Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2010

Μ. Μαργαρίτης: "Σας καλώ όλους να γίνεται μέτοχοι της ελπιδοφόρας πορείας του δήμου μας"

Νάξος, 12-11-2010
Φίλες και φίλοι,
Οι εκλογές της Κυριακής, 14 του Νοέμβρη 2010, αποτελούν την απαρχή για έναν Δήμο ανθρώπινο, στην υπηρεσία των πολιτών. Το μέλλον των νησιών μας, μάς καλεί να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, τη φθορά και τις αποτυχημένες νοοτροπίες. Η νέα χωροταξική και διοικητική μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί σύγχρονες ανάγκες στο νέο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η γνώση, σε συνδυασμό με την εμπειρία, μάς έχουν εξοπλίσει με ευελιξία και άμεση ικανότητα προσέγγισης στις διαμορφούμενες ανάγκες του Δήμου μας.
Αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος και τις υψηλές απαιτήσεις στον οργανωτικό και διοικητικό τομέα, διεκδικώ τη διοίκηση της δημοτικής αρχής και ζητώ τη συνδρομή από όλες τις..... δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, για να πετύχει ο νέος θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με εφόδιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, τη συνέπεια ως προς τις ανάγκες τους, την επίτευξη των στόχων και με άμεση προτεραιότητα την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, αγωνιζόμαστε για μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία του μεγαλύτερου δήμου του νομού μας.

Τηρώντας άμεση επαφή και επικοινωνία με εσάς, τους δημότες, θα παραμείνω στη διάθεσή σας, ακούγοντας τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις ανάγκες σας.

Υπόσχομαι ότι οδηγός μας στο νέο αυτοδιοικητικό θεσμό θα παραμείνει το συμφέρον των πολιτών, το δικό σας συμφέρον, με όχημα τις νέες ιδέες και την προοδευτική αντίληψη και γνώση όλων των πηγών και μεθόδων που απαιτούνται, προκειμένου να φέρουμε τα νησιά μας στο ύψος που τους πρέπει.

Σας καλώ όλους να γίνεται μέτοχοι της ελπιδοφόρας πορείας του δήμου μας, να μας κρίνετε και να μας εμπιστευθείτε. Θα είμαι κοντά σας στο τιμόνι του δήμου μας με αξιοπιστία, διαφάνεια και κοινωνική συνοχή, ανοίγοντας τις πόρτες του δήμου σε όλους σας, καταθέτοντας την καρδιά μου σ’ εσάς.

Σας ευχαριστώ θερμά,

Μανόλης Μαργαρίτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

17 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε μεταξύ 3 υποψηφίων σας εχθές κύριε μαργαρίτη στο πρωτοδικείο; ειναι αλήθεια για νοθεία εκλογικού αποτελέσματος; τι νομίζετε ότι συγκαλύπτετε κύριε μαργαρίτη; ο κόσμος τα έμαθε με την φασαρία που προκάλεσαν! με αυτή την νοοτροπία νομίζετε ότι θα διοικήσετε αυτό τον τόπο; αυτό είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για το οποίο μιλάτε;

Ανώνυμος είπε...

limit down !!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μανωλη.ολοι μαζι σου. σκεψου τον καπουνη αντιδημαρχο.στα ορη και τα βουνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ.
ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαράκης δεν έκανε μήνυση γιατί η δουλειά είναι από την πλευρά του.ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ .

Ανώνυμος είπε...

θυμηθειτε και τον καπουνη που ειχε κρυφτει στο δημαρχειο για να γλυτωσει το αυτοφορο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ?
ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
ΤΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ?
ΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ Ο ΔΗΜΕΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα, τι σας νοιαζει αφου το αποτελεσμα δεν αλλαζει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗ Ν.Δ. Κ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Κ ΑΠΟΙΛΟΥΝ...ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ???
ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ?????
ΚΑΙ..ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...ΑΚΟΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 3 ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΨΩΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΜΟΥΓΚΑ Ε????
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΧΙΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ??
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΑΘΕ...
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΗΣ.
Η ΗΤΤΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΝΙΚΗΤΗ !!!!!!!!!! ΤΟ ΚΙΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ , ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΜΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΚΡΕΜΜΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΔΗΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ? ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΝΩΝΥΜΕ 13/11 1,49

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ! ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟΤΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, ο κύβος ερίφθει δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι και με την βούλα ο Μανώλης ο Μαργαρίτης, Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος. Κάθε κατεργάρης στο μπάγκο του τώρα, από αύριο δουλειά. ΠΑΣΟΚοι ώρα για αυτοκριτική.