Τρίτη, Αυγούστου 03, 2010

Πρόστιμα 4 εκατ. ευρώ σε μπαρ της Μυκόνου από έλεγχο του ΣΔΟΕ!!!!

Φόροι και πρόστιμα συνολικού ύψους 3.972.930 ευρώ καταλογίστηκαν σε μπαρ της Μυκόνου και σε επιχειρήσεις εστίασης που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη ύστερα από τακτικό φορολογικό έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ για τις χρήσεις 2007-2008.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τους φορολογικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις στο πλαίσιο της πολιτικής για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών η έκθεση ελέγχου για τις φορολογικές παραβάσεις του μπαρ διαβιβάστηκε από την υπηρεσία ειδικών ελέγχων (ΣΔΟΕ) τον Αύγουστο του 2009 στη ΣΔΟΕ Μυκόνου, ενώ ακολούθησε και άλλος έλεγχος από το περιφερειακό ελεγκτικό κέντρο Αθηνών με αποτέλεσμα να καταλογιστεί συνολικά ποσό φόρων και προστίμων για το μπαρ ύψους 2.694.098 ευρώ.
Συνολικά για όλες τις επιχειρήσεις συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία καταλογίστηκαν 3.972.930 ευρώ. Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών στις επιχειρήσεις αυτές έχουν κοινοποιηθεί τα σχετικά φύλλα ελέγχου οι πράξεις προσδιορισμού ΦΠΑ και οι αποφάσεις επιβολής προστίμου.
ΑΠΕ Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :