Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

«Άδεια διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων – Αιτήσεις μέχρι 4/12/2017»

   Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 940/81279/4-8-2017 (ΦΕΚ 2741 Β΄)
υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων για τους κατόχους κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που λειτουργούν εντός οικισμών ή σε απόσταση μικρότερη από αυτή που ορίζεται στους πίνακες αποστάσεων του παραρτήματος του νόμου 4056/2012 εφόσον πληρούν τα .....
παρακάτω κριτήρια:
1) Είχαν ιδρυθεί και λειτουργούσαν κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος του νόμου 4056/2012, δηλαδή την 12/3/2012.
2) Διατηρούν τη δυναμικότητα που είχαν κατά την ανωτέρω ημερομηνία.
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, μέχρι τις 4/12/2017.
    Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας διακόπτεται με απόφαση Περιφερειάρχη η λειτουργία των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής σταυλισμού.
    Σημειώνεται ότι η άδεια διατήρησης δεν τροποποιείται και δεν μεταβιβάζεται.
    Η διαδικασία έκδοσης άδειας διατήρησης είναι όμοια με τη διαδικασία έκδοσης άδειας εγκατάστασης.
    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Δ/νση  Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου τηλ: 2241364922  (Δημήτρης Χατζηπλής), στην Δ/νση  Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων τηλ: 2281098834  (Χρυσάνθη Σεργιάννη) και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.
                                                                                                              Ε.Π.
                                                                                                  Η   ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ


                                                                                            ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Ή ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΌΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΖΩΑ. ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΤΗΝΟΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ? ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.