Παρασκευή, Απριλίου 20, 2012

Ο θανατός σου η ζωή μου......

Με το εντυπωσιακό 5-0  ο  Πανναξιακός   συνέτριψε σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου την ΑΕ Κως και έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι  με ανεβασμένη  ψυχολογία από τα πρόσφατα επιτυχημένα αποτελέσματα και την κατάκτηση του κυπέλλου Κυκλάδων, δεν δυσκολεύτηκαν να  κάμψουν τη αντίσταση των Δωδεκανησίων  οι οποίοι  βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική  θέση(18β)    και  ταξίδεψαν  στη Νάξο για να διεκδικήσουν βαθμούς   που θα τους επιτρέψουν να  κρατήσουν ζωντανές  τις λιγοστές πιθανότητες που  έχουν  για.......
παραμονή

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 45'  ένας πρώην  ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων, ο Σταματιου, με όμορφη ατομική ενέργεια. Ο Τόσκας διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους στο 53', και 7 λεπτά αργότερα ο Σταμος    έγραψε το 3-0.  Ο Καρούσης στο 63' και ο Δήμας στο  86'  ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην σημερινή νίκη του Πανναξιακού.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Καρατέλιος, Κολιούσης, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης (70' Κατσάνης), Κουτελιέρης, Σταματίου (79' Παναγιώτου), Δήμας, Σουσούνης (61' Πολυκρέτης).
ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης (67 λ. τρ. Ντιμιτρίεβιτς), Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Χατζηαντωνίου, Παρασκευάς, Βάσης, Αναστασιάδης, Εμμανουήλ, Μαργαρίτης (46' Καματερός), Πης, Σιώμος.
2012-04-20
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Έντονες αποδοκιμασίες στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπαμανώλη στην Τήνο.

http://vimeo.com/40688404

Ανώνυμος είπε...

kai pou kolaei ayto sto post tou panaxiakou vre trimalaka?