Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24, 2011

Στην Παιανία παίζουν αύριο οι Νεάνιδες του Πανναξιακού

Στην Παιανία, στο σπίτι του βόλεϋ θα γίνουν τελικά οι αγώνες μπαράζ νεανίδων. Οι αγώνες για την διεκδίκηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων ήταν προγραμματισμένοι, όπως και κάθε χρόνο, να γίνουν στο Λουτράκι. Αυτή η αναπάντεχη όμως αλλαγή έδρας μπορεί να ευνοήσει τις Πρωταθλήτριες Κυκλάδων καθώς πολλοί Ναξιώτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στο γήπεδο να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν από κοντά τα χρυσά κορίτσια της Νάξου.
Ο πρώτος τους αγώνας για τα μπαράζ της Ζ' περιφέρειας θα γίνει αύριο Παρασκευή 25 Φεβρουάριου στις 19.30 με αντίπαλο τον Πολυκράτη Σάμου.
Το Σάββατο λόγω της αποχώρησης του Κλεάνθη Ρόδου από την διοργάνωση, ο οποίος θα ήταν ο επόμενος αντίπαλος, οι νεάνιδες του Πανναξιακού θα κάνουν υποχρεωτικό ρεπό και θα έχουν βέβαια και την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ενώ την Κυριακή 27\2 το μεσημέρι(12.00) στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι αυτής της φάσης θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα Χίου.
Τον προπονητή Μπάμπη Καλογιαννίδη που βρίσκεται στην..... Αθήνα για λόγους υγείας θα αντικαταστήσει η βοηθός του Τζούλια Μπορίσοβα η οποία όλες αυτές τις μέρες έχει κάνει μια υπερπροσπάθεια για να προσαρμοστεί στον νέο της ρόλο. Σημαντικές είναι επίσης και οι απουσίες των τριών κεντρικών, Βελώνη, Λιανοπύλου και Χριστοδημητροπούλου.
Παρόλα αυτά στην ομάδα επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία και σιγουριά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα την οδηγήσει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος Ελλάδος!



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :