Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2010

Συνάντηση Καπούνη - Ρήγα για Ένωση και ΒΙΟ.ΚΑ. -

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κ. Δημήτρης Καπούνης, με υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να συζητήσει θέματα που απασχολούν την Ένωση.
Σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Παναγιώτη Ρήγα, συζητήθηκε το μείζον θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού της Ένωσης. Βασικό μέλημα της Διοίκησης είναι να γίνει κάθε αναγκαία παρέμβαση, προκειμένου να λειτουργεί απρόσκοπτα το Τυροκομείο. Έτσι, στη συνάντηση διερευνήθηκε το θέμα της κατασκευής νέου Βιολογικού καθαρισμού, μέσω της.... ένταξής του σε αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Γεωργίας, είτε σε κάποιο Ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο Υφυπουργός δεσμεύθηκε να εξετάσει τις δύο αυτές περιπτώσεις και εντός των ημερών αναμένεται η απάντηση προς τη Διοίκηση της Ένωσης.

Ο κ. Ρήγας ενημέρωσε και για την πορεία του έργου Κατασκευής του Φράγματος Τσικαλαριού, διαβεβαιώνοντας ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Δ. Μπαλτατζής», η δημοπράτηση του οποίου θα γίνει στις αρχές του νέου έτους..

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους μεγάλης εταιρείας πώλησης τροφίμων, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία προώθησης κρέατος (αρνοερίφια και μοσχάρια γάλακτος). Το πλαίσιο των συζητήσεων ήταν πολύ καλό και σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία συνεργασίας.

Τέλος, έγιναν επαφές με μεγάλη εταιρεία συσκευασίας και μεταπώλησης για την προώθηση της πατάτας φαγητού.
Από τον πρόεδρο

Δημήτρη Καπούνη
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

35 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ναι όπως λύθηκε και το ακτοπλοϊκό με την συνάντηση του δήμαρχου με τον υπουργό Διαμαντίδη. Βρε δεν μας παρατάτε "μαυρογιαλούροι" έ "μαυρογιαλούροι".

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έφαγε και από κοντά χοντό χέσ... από τον Riga για το αποτέλεσμα των εκλογών και έπεσε κλάψιμο με γλύψιμο μαζί... πολλά υγρά δάκρυα και σάλια τα οποία θα καταλήξουν στο βιολογικό.

Ανώνυμος είπε...

παρακολουθω το μπλογκ και παρατηρισα οτι το μονο που τους νοιαζει ειναι οι καρεκλες ολους απο ολες τις παραταξεις, με τα προβληματα του τοπου κανενας δεν ασχολειται, που ειναι το λιμανι μας; το αεροδρομιο μας; η αναπτυξη μας; σημερα ειχαμε ληστεια θα μπορουσε να εχει και πυροβολισμο, ο λαος θελει εργο απο σας και οχι χαρακτιρισμους του τυπου μαυρογιαλουροι ή οτιδηποτε αλλο λετε, ΕΡΓΟ ΘΕΛΕΙ, ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Είμαι 0 3:49 και απαντώ στον 6;57
Αυτό λέω και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος Καπουνης πηγε να μας λυσει τα προβληματα μας με το κυριο Ρηγα...Ακομα δεν εχουμε καταλαβει γιατι φτασαμε μεχρι εδω παννελαδκως.Φτασαμε λοιπον μεχρι εδω γιατι ατομα ανυπαρκτα περνωντας απο πολιτικα γραφεια μετα εγιναν πολυθεσιτες και επνιξαν το δημοσιο τομεα και το κακο ειναι οτι αυτα τα ατομα δεν το εχουν καταλαβει ακομα οτι ειναι το προβλημα και οχι λυση.(Καπουνης.Απο το γεφειο του λεβογιαννη εγινε δημοσιος υπαλληλος του οτε -στον οποιο δεν παταει ποτε και ειναι καθε μερα ολη μερα στις γυρω καφετεριες μεχρι να σχολασει-πηγε μετα προεδρος της ενωσης που παει κατα διαολου και εκανε και 2-3 επιχειρησεις για να ξεπλενει το βρωμικο χρημα)Αυτος με τον αλλο κυριο νταβατζη ρηγα θα μας λυσουν τα προβληματα μας??ξυπνηστε και απομονωστε τους τυχαρπαστους....φτανει πια

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Καπούνης τα πεπραγμένα για να πάρει συγχαρητήρια; Ρε, τι άνθρωπος είναι αυτός; Αντί να πάει να κρυφτεί σε καμιά σπηλιά, που έχει φέρει την Ε.Α.Σ. στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, που κινδυνεύει να κλείσει το τυροκομείο, επειδή δεν έχει όλες τις άδειες και δεν λειτουργεί ούτε ο ΒΙΟ.ΚΑ., έχει το θράσσος να βγάζει δελτία τύπου για την πάρτη του; Αυτός που, προεκλογικά, απειλούσε κόσμο και κοσμάκη, που έταζε διορισμούς στην Ένωση και πήδαγε μάντρες και μαζωμούς για να μοιράζει σταυρωμένα ψηφοδέλτια, τολμάει να βγαίνει στη δημοσιότητα; Γιατί δε λέει τίποτα για τα κλεμμένα λεφτά των αγροτών και των κτηνοτρόφων; Γιατί δεν είπε τίποτα για τη συνάντηση-κόλαφο στο Φιλώτι; Βγήκε τώρα να μας πει ότι πήγε στην Αθήνα να προσκυνήσει τον κολλητό του;
Αίσχος!!!
Έχει χαθεί κάθε ίχνος ντροπής!!!
Ούτε το σάλιο μου δεν χαλαλίζω να τον φτύσω!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό φίλε 2:16 το λένε πολλοί παραγωγοί και το παραδέχονται σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι του Συνεταιρισμού σε ιδιωτικές συζητήσεις,αλλά δεν τολμούν να τα πουν δημόσια, επειδή φοβούνται ή βολεύονται προς το παρόν.
Το φυτίλι πάντως έχει ανάψει, η έκρηξη θα είναι πολύ ισχυρή και οι συνέπειες της ανυπολόγιστες.

Ανώνυμος είπε...

ο καπουνης κυριοι πηρε 1160 σταυρους δεν τους πηρε γιατι απειλουσε η οπως λετε μοιραξε ψηφοδελτια σε σταυλους τους πηρε με την αξια του γιατι ειναι ο μονος που βοηθουσε και βοηθαει κοσμο.
και αν ακομα απειλουσε η εκβιαζε η οτι αλλο θελετε να εκανε ο αλλος στο παραβαν που ψηφιζει ξερει να τιμωρει και μπορουσε να το κανει.
αντιθετα ομως τον υπερ ψηφισε γιατι αραγε?

επειδη και μεσα στην καλπη που ψηφιζαν τους απειλουσε?
απλα κυριοι ητε το θελετε ητε οχι ο καπουνης ειναι δυναμη και θα ειναι και η ανερχομενη δυναμη στο μελλον γιατι ο ανθρωπος μονο καλα κανει σε οποιοδηποτε δεν κοιταξε και δεν κοιταει κομματα.


ενας δεξιος που εκανε το λαθος στο τελος και δεν τον ψηφισε

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΚΟΥΖΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 1000000 ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ 5600000 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΥΝΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ανερχόμενη δύναμη το είτε γράφεται με έψιλον γιώτα και όχι με ήτα. Τα υπόλοιπα που λες θα τα δούμε στο μέλλον. Βλέπω πάντως ότι τα παθήματα δεν σας έγιναν μαθήματα και συνεχίζετε να έχετε την αλαζονεία που οδήγησε τον Μαργαρίτη στο δημαρχείο και εσάς ταξιδάκια στην Αθήνα για να βλέπετε τον προστάτη σας Ρήγα

Ανώνυμος είπε...

ρε ηλιθιε που μιλας και για καλπη σε ενημερωνω οτι μπορεις να σημαδεψεις 10000000 ψηφοδελτια αυτο το ξερουν και οι πετρες...δεν εχεις επιλογη ουτε μεσα στο παραβαν.Και ξερεις μιας που μιλας για εκλογες γιατι τη δευτερη κυριακη επεσε ψωλια??/γιατι μεγαλε ολοι οι ψηφοι ηταν με τ μαχαιρι στο λαιμο με εκβιασμους τηλεφωνα και αλλες τακτικες που τις ξερει πολυ καλα, και με το που περασε η πρωτη κυριακη του σημαδεμενου απο τους 1100 που ψηφισαν καπουνη ψηφισαν μαρακη καμια 50αρια, πηρανε το αιμα τους πισω οι ανθρωποι.αντε ζωο.....κι αν πιστευεις οτι ο καπουνης βοηθαει κοσμο η μαφια ξερεις ποσους εχει βοηθησει στην ιταλια παρα πολλους αλλα γαμαει ολο το κοσμο.....και αν εννοεις βοηθεια να διοριζει οποιον τον ψηφιζει κανει δεν κανει για τη δουλεια εχει δεν εχει αναγκη ε τοτε ναι ειναι εθνοσωτηρας...

Ανώνυμος είπε...

εχεις ξεφυγει ανθρωπε με αυτα που λες σε καιει ο καπουνης και η ενωση.
δεν μπορεις νανε να τον φτασεις τον καπουνη και γιαυτο εισαι εκει που εισαι εκει που σε εστειλαν οι πασοκοι.

Ανώνυμος είπε...

που???????????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:42.
Μήπως έκανε και τον δικό σου, γατούλα?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥΝΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καπούνης είναι με διαφορά ο χειρότερος από αυτούς που θα μπορούσαν να διαχειρίζονται τις τύχες της Ένωσης. Το μόνο του προσόν είναι ότι πάντα διάλεγε τους βουλευτές που εκλέγονταν (Λεβογιάννη, Ρήγα) για να τους κάνει τον κομματάρχη στην Νάξο. Οι ψήφοι που πήρε είναι προϊόν συναλλαγής και εκβιασμού - θυμηθείτε άλλωστε το αποτέλεσμά του στις προηγούμενες νομορχιακές εκλογές. Μακάρι να μην είναι τόσο καταστροφικός για την Ένωση όσο ακούγεται ότι είναι. Όμως το γεγονός ότι η Ένωση λειτουργεί χωρίς άδειες, χωρίς διαφάνεια στα οικονομικά και με μεγάλα δανειακά ανοιγματα μόνο ελπιδοφόρο μέλλον δεν προδικάζει. Νομίζω ότι έχει επαναπαυθεί ότι θα τον σώσει ο προστάστης του Ρήγας, και γιαυτό συμπεριφέρεται ως νεόπλουτος τσιφλικάς στο νησί. Να ξέρει όμως ότι ο Ρήγας είναι έξυπνος και θα λακίσει πρώτος μόλις αντιληφθεί ότι ο Αλ Καπόνης αρχίζει να καίγεται από φίλους και εχθρούς.

Ανώνυμος είπε...

THN ΥΠΕΡ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 1000000 ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΗΓΕ 5500000 ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ 650 ΤΟΝΟΥΣ ΤΥΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.
ΠΕΣ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΖΗ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΗΣ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕ 650 ΤΟΝΟΥΣ ΤΥΡΙ ΣΤΑ ΨΗΓΕΙΑ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ.
ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΟΥΖΗ?

Ανώνυμος είπε...

θα ηταν καλυτερα να βγει το λαμογιο και να μας πει με στοιχεια τραπεζης ποσα ειναι τα δανεια ποτε εγιναν και γιατι.
να μας πει ποσα ατομα δουλευουν εκει και ποσα απολυσε και ποσα πηρε.
περιμενουμε αλ καπονε

Ανώνυμος είπε...

Σκουλήκι 7,54 και 5,27 που συνεχώς βρωμίζεις όλα τα bloks με την ανοχή των διαχειριστών με την εμπάθεια και τις μισές σου αλήθειες ΜΑΘΕ πως η τριετία 2004-2006 ήταν απο τις πιό δημιουργικές της ΕΑΣ Νάξου.
1.Όλες οι χρήσεις ήταν κερδοφόρες βάσει των εκθέσεων των ορκωτών λογιστών που το συγκεκριμένο συμβούλιο ΠΡΩΤΟ εφάρμοσε.
2.Από 550 τόνους παραγωγής γραβιέρας έφθασε τους 1.100 και τους ΠΩΛΟΥΣΕ.
3.Έφτιαξε τον Βιολογικό του τυροκομείου που μέχρι τότε χιλιάδες κυβικά λυμάτων μόλυναν το λιβάδι.Μέχρι τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2006 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με υψηλό όμως κόστους λειτουργίας.
4.Τυποποίησε το τυρί με δημιουργία σύγχρονης μονάδας που το συγκεκριμένο συμβούλιο έφτιαξε.
5.Το τυροκομείο πήρε την διάκριση HACCP (απαραίτητη για την υγειϊνή και ασφάλεια των προϊόντων του) έπειτα απο τετράχρονη προσπάθεια με υψηλό οικονομικό κόστος.
6.Στις αρχές Μαρτίου μόλις που είχε αναλάβει το νέο Δ.Σ. η ΔΕΛΤΑ μας αναγγέλει τη διακοπή της συνεργασίας μας για αγορά νωπού γάλακτος.Μέχρι τότε αγόραζε περίπου 4.εκατομμύρια κιλά γάλα το χρόνο.Το συμβούλιο έπρεπε να να διαχειριστεί αυτό το πρόβλημα και το διαχειρίστηκε θαυμάσια.Έφτιαξε ψυκτικούς θαλάμους και υποδομές αποθήκευσης για 600 τόνους και διεύρυνε τις αγορές.
7.Με βάση τους ψηφισμένους ισολογισμούς:
Τον Δεκέμβριο του 2003 οι υποχρεώσεις της (δάνεια κ.λ.) ήταν 2.544.000 € και με κυκλοφορούν ενεργητικό (απόθεμα τυριού,ζωοτροφών κ.λ.π.)6.225.000€
ΔΙΑΦΟΡΑ:+ 3.680.000 €
Τον Δεκέμβριο του 2006 οι υποχρεώσεις ήταν: 7.143.000 € και το κυκλοφορούν ενεργητικό (απόθεμα τυριού κ.λ.) 10.229.000 €.
ΔΙΑΦΟΡΑ:+ 3.086.000 €
Δηλαδή το συγκεκριμένο συμβούλιο "εβαλε¨την ΕΑΣ 600.000 € ¨ΜΈΣΑ¨ όταν μόνο οι επενδύσεις για
εκσυχρονισμό και κατασκευές ξεπέρασαν την εν λόγω τριετία το 1.500.000 €.
Γι αυτό το συμβούλιο που πραγματικά δίδαξε συνεταιριστικό ήθος διαφάνεια και λειτουργηκότητα ΕΙΜΑΙ περήφανος και ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.
Στη τριετία 2004-2006 έγιναν 42 Συμβούλια πάρθηκαν 180 περίπου αποφάσεις που οι 179 ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΕΣ.
Επειδή τα γραπτά μένουν σε πληροφορώ γνωστέ προβοκάτορα αφού τα διασταυρώσεις κάνε κύκλο στη βρώμικη γούρνα σου κι αγνάντεψε άλλον πληνήτη για να βρείς ΕΣΤΩ ΕΝΑ.... ΜΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΗΜΑΔΙ για ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΖΗ για να επανέλθεις.
Εμένα μου αρκεί η καθημερινή καλημέρα του Νάξιου αγρότη που είναι η αναγνώριση μιας συλλογικής προσπάθειας.
Για την ιστορία το εν λόγω συμβούλιο ήταν:Κουκουζής (πρόεδρος) Καπούνης (αντιπρόεδρος)Χωριανόπουλος (γραμματέας),Αξαόπουλος και Μανιός.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σκουλήκι 7,54 και 5,27 που συνεχώς βρωμίζεις όλα τα bloks με την ανοχή των διαχειριστών με την εμπάθεια και τις μισές σου αλήθειες ΜΑΘΕ πως η τριετία 2004-2006 ήταν απο τις πιό δημιουργικές της ΕΑΣ Νάξου.
1.Όλες οι χρήσεις ήταν κερδοφόρες βάσει των εκθέσεων των ορκωτών λογιστών που το συγκεκριμένο συμβούλιο ΠΡΩΤΟ εφάρμοσε.
2.Από 550 τόνους παραγωγής γραβιέρας έφθασε τους 1.100 και τους ΠΩΛΟΥΣΕ.
3.Έφτιαξε τον Βιολογικό του τυροκομείου που μέχρι τότε χιλιάδες κυβικά λυμάτων μόλυναν το λιβάδι.Μέχρι τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2006 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με υψηλό όμως κόστους λειτουργίας.
4.Τυποποίησε το τυρί με δημιουργία σύγχρονης μονάδας που το συγκεκριμένο συμβούλιο έφτιαξε.
5.Το τυροκομείο πήρε την διάκριση HACCP (απαραίτητη για την υγειϊνή και ασφάλεια των προϊόντων του) έπειτα απο τετράχρονη προσπάθεια με υψηλό οικονομικό κόστος.
6.Στις αρχές Μαρτίου μόλις που είχε αναλάβει το νέο Δ.Σ. η ΔΕΛΤΑ μας αναγγέλει τη διακοπή της συνεργασίας μας για αγορά νωπού γάλακτος.Μέχρι τότε αγόραζε περίπου 4.εκατομμύρια κιλά γάλα το χρόνο.Το συμβούλιο έπρεπε να να διαχειριστεί αυτό το πρόβλημα και το διαχειρίστηκε θαυμάσια.Έφτιαξε ψυκτικούς θαλάμους και υποδομές αποθήκευσης για 600 τόνους και διεύρυνε τις αγορές.
7.Με βάση τους ψηφισμένους ισολογισμούς:
Τον Δεκέμβριο του 2003 οι υποχρεώσεις της (δάνεια κ.λ.) ήταν 2.544.000 € και με κυκλοφορούν ενεργητικό (απόθεμα τυριού,ζωοτροφών κ.λ.π.)6.225.000€
ΔΙΑΦΟΡΑ:+ 3.680.000 €
Τον Δεκέμβριο του 2006 οι υποχρεώσεις ήταν: 7.143.000 € και το κυκλοφορούν ενεργητικό (απόθεμα τυριού κ.λ.) 10.229.000 €.
ΔΙΑΦΟΡΑ:+ 3.086.000 €
Δηλαδή το συγκεκριμένο συμβούλιο "εβαλε¨την ΕΑΣ 600.000 € ¨ΜΈΣΑ¨ όταν μόνο οι επενδύσεις για
εκσυχρονισμό και κατασκευές ξεπέρασαν την εν λόγω τριετία το 1.500.000 €.
Γι αυτό το συμβούλιο που πραγματικά δίδαξε συνεταιριστικό ήθος διαφάνεια και λειτουργηκότητα ΕΙΜΑΙ περήφανος και ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.
Στη τριετία 2004-2006 έγιναν 42 Συμβούλια πάρθηκαν 180 περίπου αποφάσεις που οι 179 ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΕΣ.
Επειδή τα γραπτά μένουν σε πληροφορώ γνωστέ προβοκάτορα αφού τα διασταυρώσεις κάνε κύκλο στη βρώμικη γούρνα σου κι αγνάντεψε άλλον πληνήτη για να βρείς ΕΣΤΩ ΕΝΑ.... ΜΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΗΜΑΔΙ για ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΖΗ για να επανέλθεις.
Εμένα μου αρκεί η καθημερινή καλημέρα του Νάξιου αγρότη που είναι η αναγνώριση μιας συλλογικής προσπάθειας.
Για την ιστορία το εν λόγω συμβούλιο ήταν:Κουκουζής (πρόεδρος) Καπούνης (αντιπρόεδρος)Χωριανόπουλος (γραμματέας),Αξαόπουλος και Μανιός.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚΟΥΖΗ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ?
ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΖΑΝΟΒΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?
ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΟΒΑ?
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΡΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΟΡΚΟΤΟΥΣ?
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.
ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 56000000 ΔΑΝΕΙΑ?
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ?
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

EXETE ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ! ΑΠΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ... Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΦΟΥ ΧΡΕΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ 4,5ΕΚ ΕΥΡΩ - ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΕ Α'ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είστε αστείοι έως γελοίοι θα έλεγα!
Μιλάτε για εκατομμύρια λες και μιλάτε για στραγάλια!
Έλεος πια με τη δικτατορία της βλακείας!
Είστε άχρηστοι και θα έπρεπε αν είχατε στοιχειώδη αξιοπρέπεια και αιδώ να ντρέπεστε να κυκλοφορείτε!
Αντιθέτως συνεχίζετε το βιολί σας με το φασισμό και τη μισαλλοδοξία που σας διακατέχει!
Αμαυρώνετε το πανέμορφο νησί μας! Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας! Καταδυναστεύετε το μόχθο των αγροτών μας!
Όλα εδώ πληρώνονται όμως!

Ανώνυμος είπε...

παιδια σταματηστε τα παιχνιδακια με τον κουκουζη γιατι μερικα στελεχη σαν αυτον να ειχε η ενωση ακομα δεν θα εφτανε σε αυτη τη καταντια που τη φτασατε.εγω βλεπω οτι σας απανταει με στοιχεια και εσεις τον βριζετε,τοσο πολυ σας πειραξε που χασατε τη δημαρχεια και αρχισε το πουλοβερ να ξηλωνεται

Ανώνυμος είπε...

επειδη μιλατε με ονοματα πιστευω να εχετε αποδηξεις γιατι υπαρχει προβλημα νομικο αμα γραφουμε ανακριβιες και ψεματα και δεν μπορουμε να τα αποδειξουμε,ετσι μια υπενθυμιση γιατι μη νομιζετε οτι γραφετε ανωνυμα οτι γουσταρετε!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΝΑ ΤΗ ΨΩ...Α ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ....Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡ,,,Η ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΣΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

OYST

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚΟΥΖΗ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΗΑCCP?
ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΟΝΤΕ ΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ?
ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ 1000000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 5600000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΟΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πεις κυριε κουκουζη ποσα δανεια κανατε ποσοι τονοι τυρι αφησατε στην ενωση και τι ημερομηνια ληξεις εχει το τυρι?
Γιατι αν υπηρχαν 650 τονους τυρι στην ενωση μπορει να το πουλησαν και να ειχε ληξει.
Πηρες οπως λες το γαλα για να το κανεις στοκ στα ψυγεια?
Τι καταφερες με αυτο?
Δεν μας τα λες καλα και προκαλω τον κυριο καπουνη η θα προσπαθησω να τον βρω να μας ενημερωσει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 6,800,000 ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 1,300,000 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΖΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?
ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ?
ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 650 ΤΟΝΟΥΣ ΤΥΡΙ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΗΣ?
ΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ?
ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ?
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΖΑΝΟΒΑ?
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ?
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ?
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ?
ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ?
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΔΑΜΕΙΟ 1,300,000 ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ.
ΕΣΥ ΤΑ 4,500,000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΕΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕΣ?
ΠΟΥ?
ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 500,000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ?
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..........