Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Αγαπητό " naxosfan" σε απάντηση των όσων γράφονται σε post του blog "troktiko"
πιστεύουμε ότι πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά έστω και σε τοπικό επίπεδο

Με τα σωματεία της Πάρου έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και πάντα η φιλοξενία τους και η δική μας είναι η καλύτερη.

Τα όσα γράφονται από τη syrostoday είναι καθαρά μια προσπάθεια να δυναμιτίσει το κλίμα και να επωφεληθεί η ομάδα της Σύρου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας.Να αναφερθεί εδώ ότι τα κυκλαδίτικα παιχνίδια τα σφυρίζουν συριανοί διαιτητές με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του... κυκλαδίτικου πρωταθλήματος..
Για το αν χτυπήθηκε ο προπονητής της Πάρου ,όπως αναφέρει το syrostoday θα μας το δείξει η ιατρική εξέταση αλλά είμαστε 100% σίγουροι ότι το μοναδικό σύμπτωμα που θα αναφερθεί είναι οι ζαλάδες μιας και είναι το μονό που δεν μπορεί να αντικρούσει η ιατρική εξέταση.
Ο Πανναξιακός είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία των Κυκλάδων και τιμά την ιστορία του δίνοντας πάντα το κάλο παράδειγμα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Aς σταματήσουν επιτέλους αυτοί που καταδυναστεύουν το κυκλαδίτικο πρωτάθλημα και το έχουν καταντήσει στη μεγαλύτερη <<ΠΑΡΑΓΚΑ>> της Ελλάδας.
Να είναι σίγουροι ότι μπροστά σ αυτή την άθλια προσπάθεια συκοφάντησης του σωματείου μας θα βρουν αντιμέτωπους τους χιλιάδες φιλάθλους του Πανναξιακού.

Με εκτίμηση
Εκ του συνδέσμου φιλάθλων του Πανναξιακού


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :