Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2023

Πρόσκληση στη γενική συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, αποφάσισε κατά την συνεδρίαση του την 18η Ιανουαρίου τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με τα οριζόμενα του Άρθρου 12 του καταστατικού.

Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντανάσσης επί της παραλιακής οδού την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 το πρωί.

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου «για να ληφθεί απόφαση στην Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του ενός δευτέρου (½) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την .........

πρώτη σύγκληση συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (12Μαρτίου ) κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου (¼) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την δεύτερη σύγκληση συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση η Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (καταληκτική η Κυριακή 19 Μαρτίου ώρα 11:00) και με τα αυτά πάντοτε θέματα , κατά την οποία είναι αρκετός οποιοσδήποτε αριθμός οικονομικά τακτοποιημένων μελών.»

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης

 

1)      Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και ψηφολέκτη Γενικής Συνέλευσης

2)      Διοικητικός Απολογισμός έτους 2022

3)      Οικονομικός Ισολογισμός έτους 2022-Προυπολογισμός 2023

 

Θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία έγκρισης ή απόρριψης απολογισμών.

 

 

           Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

     Νικόλαος Κουτελιέρης                             Ευστάθιος Πολυκρέτης

 


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :