Τρίτη, Μαρτίου 14, 2023

Την Τήνο επισκέφτηκε ο Γιάννης Πολυχρονάκος

Στην Τήνο βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος όπου είχε σημαντικές επαφές με φορείς και πολίτες.

Συναντήθηκε με την Έπαρχο κα Δεληγιάννη, τον Δήμαρχο κ. Σιώτο , την υπεύθυνη για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας  του Κέντρου Υγείας κα Σουράνη ,  με μέλη του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Τήνου «Νικόλαος Κόγκος», με την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κα Αλοιμόνου με μέλη της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Τήνου και με αρκετούς πολίτες του νησιού.

Επ’ ευκαιρία των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν στο Σύλλογο Φίλων Κ.Υ.  κ. Πολυχρονάκος συμμετείχε στη διαδικασία των εκλογών δηλώνοντας πως «Πρέπει να ενισχύουμε τις προσπάθειες των συλλόγων που στοχεύουν στο κοινό καλό, ιδιαιτέρως όταν αυτές αφορούν σε θέματα υγείας. ».

«Πρέπει να γίνουν καινοτόμες ενέργειες για την ανάπτυξη του.........

πρωτογενούς τομέα κυρίως στα νησιά μας που καλούνται να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα της νησιωτικότητας..» σχολίασε ο κ. Πολυχρονάκος κατά την επίσκεψη του και στο κατάστημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου. 

Στη συνάντηση  με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Κελαδίτη και  με άλλα μέλη, τόνισε πως  «Ο αγροκτηνοτροφικός τομέας του νησιού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει διαχρονικά, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του κόστους λειτουργίας των αγροτικών και κτηνοτροφικών μονάδων, είναι ζητήματα που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και πρέπει να τίθεται γι αυτά ζήτημα προτεραιότητας». Ταυτόχρονα σχολίασε πως δεν πρέπει να αρκούμαστε πια στην απλή αναφορά των προβλημάτων αλλά να προχωράμε στις προτάσεις που θα τα λύσουν και παρέθεσε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τον πρωτογενή τομέα.

Κατά την παρουσία του στο νησί, παρέστη στην κατανυκτική Θεία Λειτουργία στην Παναγιά Ευαγγελίστρια και επισκέφτηκε χωριά της Τήνου  όπου συναντήθηκε με μέλη του ΠΑΣΟΚ και αρκετούς πολίτες. Στον Πύργο μάλιστα, βρέθηκε και στο εκπληκτικό μουσείο μαρμαροτεχνίας.  Στη συνέχεια είχε επαφές και συνομιλία με εργαζόμενους σε υπηρεσίες του Δήμου και του Επαρχείου Τήνου.

Η συνομιλία με παράγοντες αθλητικών Σωματείων ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική, καθώς ο κ. Πολυχρονάκος είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις προτάσεις που έκανε στη Βουλή για τη δωρεάν μετακίνησή τους. «Η έννοια της νησιωτικότητας, τόσο σπουδαία για μας τους νησιώτες και τόσο άγνωστη για κάποιους που δυστυχώς λαμβάνουν αποφάσεις για μας, πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει, να αξιολογηθεί σωστά και να αποδοθούν επιτέλους τα αυτονόητα στους νησιώτες που έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στον αθλητισμό, όπως οι πολίτες μιας οργανωμένης κοινωνίας».

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :