Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2021

Ο "Γελαστός Ρινόκερος"του Βαγγέλη Τσουράπα και Χρυσόστομου Καλαντζή

Ένα πρωτότυπο αστυνομικό μυθιστόρημα από δύο συγγραφείς, κάτι πρωτοποριακό στην Ελληνική λογοτεχνία. Βαγγέλης Τσουράπας και Χρυσόστομος Καλαντζής, δυο εξερευνητές του λόγου που συναντήθηκαν μόνο μέσα στα όνειρα. Τολμήστε να εισέλθετε στον κόσμο τους και απολαύστε το ταξίδι που σας προσφέρουν.


Μια ιστορία αγάπης και μίσους, πλούτου και φτώχειας, ζωής και θανάτου. Ένα παράξενο έγκλημα αποτρόπαιο σαν το χέρι του ίδιου του θεριστή. Ταξιδέψτε μέσα από τις λέξεις στο Πήλιο, στην όμορφη Αθήνα και στα βάθη του Μέλανα Δρυμού. Αφεθείτε στη λήθη της σιωπής και για λίγες στιγμές ολοκληρώστε μια σπουδή στο κόκκινο μέσα από τις σκοτεινές σκέψεις ενός μοναδικού πειράματος, την ολοκληρωμένη συγγραφή ενός noir μυθιστορήματος.

Ένα μυθιστόρημα γεμάτο εκπλήξεις, αφού εκτός από αυτές που κρύβονται ανάμεσα στις σελίδες του, το συνοδεύει και μία ........μοναδική ιστορία.


Πληροφορίες:

Facebook Page:
 Ο Γελαστός Ρινόκερος 🦏

Instagram Page

Παρουσίαση Βιβλίου:

Εκδόσεις Δρόμων
Σοφ. Βενιζέλου 152, 135 62 Άγιοι Ανάργυροι
Τηλέφωνο/Fax: 2102617648


Λίγα λόγια για τους συγγραφείς:

Ο Ευάγγελος Αθ. Τσουράπας (1941-2008) γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως μηχανικός δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Η Αθήνα αποτέλεσε το κέντρο της ζωής του, κοινωνικής και οικογενειακής, με τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά. Έγραψε και εξέδωσε 3 μυθιστορήματα: «Κολλητοί με ζάχαρη», Αθήνα 2000 – «Μωυσής Σεμπάϊ», Αθήνα 2001 – «Της αγάπης ένεκεν», Θεσσαλονίκη 2004. Άρχισε να γράφει το 4ο μυθιστόρημα, τον «Γελαστό ρινόκερο» το 2007, χωρίς δυστυχώς να το ολοκληρώσει.

Ο Χρυσόστομος Ν. Καλαντζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε Ιατρική, είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στο Λονδίνο και στην Αθήνα στη Γαστρεντερολογία. Εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών. Η μεγάλη του αγάπη για την ιστορία, τη μυθολογία και την αρχαιολογία τον ενέπνευσε να γράψει το πρώτο του βιβλίο, «Το δέντρο του Λαέρτη» το οποίο εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Λιβάνη το 2016 και σημείωσε επιτυχία. Το δεύτερο βιβλίο, «Ο γελαστός Ρινόκερος», το οποίο επιμελήθηκε και ολοκλήρωσε, αποτελεί ένα προσωπικό συγγραφικό στοίχημα στη λογοτεχνία noir. Ζει στη Γλυφάδα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :