Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2021

Τετρασέλιδη επίδειξη εντυπωσιακής ασχετοσύνης από το ΜΕΡΑ25

Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε ανακοινώσεις πολιτικών φορέων, αλλά κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του.

Το ΜΕΡΑ 25 και ο Θανάσης Μπαράκας που βρήκε προσωρινό καταφύγιο σε αυτόν, με τη χθεσινή τετρασέλιδη(!) ανακοίνωσή του προχώρησε για μια ακόμη φορά σε μια άνευ προηγούμενου επίδειξη ασχετοσύνης και εμπάθειας.

Στις τέσσερις παραληρηματικές σελίδες της ανακοίνωσής τους δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που ν’ αντέχει σε μια ελάχιστα σοβαρή συζήτηση.

1. Ο ΦΟΔΣΑ που κατά το ΜΕΡΑ 25 και τον Θ. Μπαράκα δεν ξεκίνησε ακόμα τη λειτουργία του, έχει ήδη δρομολογήσει και δημοπρατήσει πληθώρα έργων στα νησιά της Περιφέρειας.

2. Αυτό που το ΜΕΡΑ25 και ο Θ. Μπαράκας περιγράφει, μόνο για να το μειώσει, ως «αυτονόητο» στην ανακύκλωση προκειμένου να περάσει την παραπληροφόρηση ότι δε γίνεται κάτι στον τομέα αυτό με το έργο του ΦΟΔΣΑ, είναι στην πραγματικότητα Πράσινα Σημεία, Νησίδες Ανακύκλωσης, και Γωνιές Ανακύκλωσης που μόνο αυτονόητα δεν....

είναι στην χώρα μας. Μόνο άσχετοι και εμπαθείς θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτή την παρέμβαση με τον τρόπο που το ΜΕΡΑ25 και ο Θ. Μπαράκας το κάνουν.

3. Το έργο δεν κοστίζει τίποτα στους φορολογουμένους όπως ψευδώς αναφέρει το ΜΕΡΑ25 και ο Θ. Μπαράκας. Είναι πρόταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ δηλαδή εξολοκλήρου επιδοτούμενο από την Ε.Ε.

4. Το έργο που το ΜΕΡΑ 25 και ο Θ. Μπαράκας ψευδώς ισχυρίζεται ότι αποφασίστηκε σε δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, αποφασίστηκε στο Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ και στα Δημοτικά Συμβούλια ή τις Οικονομικές Επιτροπές 32 Δήμων της Περιφέρειας!  Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας αποφασίστηκε μόνο η τεχνική στήριξη του ΦΟΔΣΑ από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και τίποτα άλλο!

Το μόνο που συνιστά πραγματική πρόκληση είναι η χυδαία επίδειξη εμπάθειας και ασχετοσύνης που απροκάλυπτα μολύνει την πολιτική ζωή του τόπου.

Ας ασχοληθούν με το κλείσιμο των Τραπεζών στο οποίο έχουν αποδεδειγμένες ικανότητες.

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ 

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε»

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :