Τρίτη, Ιουλίου 20, 2021

«Πώς να καταστρέψετε την ζωήσας» με τον Γιώργο Ηλιόπουλο στη Σύρο


 Έπαυλη Τσιροπινά

Δευτέρα9Αυγούστουστις 21:30

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2021


6οςχρόνοςξεκαρδιστικήςκαταστροφής!

Thesummer destruction

 Η LifeworksProductions παρουσιάζει την θεατρική παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου«Πως να καταστρέψετε τη ζωή σας»,που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό .

 Αυτή η καλοκαιρινή περιοδεία θα περιλαμβάνει δροσερές και .....

φουλ  καταστροφικές παραστάσεις σε πολλά θέατρα στην πατρίδα μας. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε νύχτες κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με πολύ γέλιο και διασκέδασή που μας έχει λείψει τόσο πολύ. Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης , μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του .

 

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα…Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε …

 

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ηρώα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί  στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου είναι κινηματογραφικοί.  Oι μουσικές επιλογές και το setup της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληεπιδρά με τον ήρωα και  ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι:
Αν η ζωή σου ήταν ταινία , ποια θα ήθελες να ήταν;

 

 

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου

Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: MαρίαΠολυχρόνη

 

Ηχητική Επιμέλεια:Σάββας Κεπέσογλου

 

Ηχοληψία - Φώτα - Βίντεο: Γιάννης Φώτης

 

Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού

 

Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός - LifeWorksProductions

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12 ευρώ , Ταμείο 14 ευρώ

 

 


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

4all
(Αλέκου Παναγούλη 12, Ερμούπολη) 

4all(Ποσειδωνία)

 

VIVA.GR
https://www.viva.gr/tickets/theatre/periodeia/pws-na-katastrepsete-ti-zoi-sas

 

 

Καθώς ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :