Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2019

Απλά υπέροχο: Οι «χορευτικές» φιγούρες του «worldchampion jet» και το ευχαριστώ των Συριανών

Η Σύρος αποχαιρέτησε το παγκόσμιο πρωταθλητή της ακτοπλοΐας WorldChampion Jet της Seajets.
Μετά από αρκετούς μήνες καθημερινής παρουσίας στη γραμμή Σύρος, Μύκονος, Νάξος Σαντορίνη, το υπερσύγχρονο ταχύπλοο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών.
Ίσως το πιο σημαντικό δρομολόγιο της Πρωτεύουσας των Κυκλάδων τα τελευταία χρόνια με συνέπεια, ταχύτητα και άψογη εξυπηρέτηση.
Το στοίχημα του Μάριου Ηλιόπουλου κέρδισε τους πάντες… με την πρώτη ματιά!
Στις 27 Απρ 2019 το WorldChampion Jet πραγματοποίησε το πρώτο του δρομολόγιο, από τότε και μέχρι σήμερα το αγαπημένο ταχύπλοο ήταν η πρώτη επιλογή των..... επιβατών!
Σήμερα 28 Οκτωβρίου το WorldChampion Jet της Seajets παρέλασε… στα νερά του λιμανιού της Σύρου, κάνοντας μια χορευτική πιρουέτα αποχαιρετώντας το λιμάνι της Ερμούπολης.
Η αλήθεια είναι ότι οι Συριανοί στήριξαν το συγκεκριμένο, άλλωστε δύο ώρες για Πειραιά και 2,5 για Σαντορίνη θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο για τους Συριανούς, που είδαν μετά από αρκετά χρόνια, ένα ταχύπλοο να επισκέπτεται καθημερινά τη Σύρο.
WorldChampion Jet , Seajets και αξιότιμε κ. Μάριε Ηλιόπουλε σας ευχαριστούμε! Ελπίζουμε το λιμάνι της αρχόντισσας των Κυκλάδων να ξαναδεί τον πραγματικό Πρωταθλητή της ακτοπλοΐας και γιατί όχι να μην συναντήσουμε περισσότερα ταχύπλοα από την εταιρεία σας!!!
Καλή αντάμωση WorldChampion Jet…
   


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :