Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2019

Δυναμική Παρουσία της Νάξου στο 12ο Τακτικό Συνέδρίο της ΟΝΝΕΔ



Η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μετά την ολοκλήρωση του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη και εύχεται μια επιτυχημένη πορεία με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα μας για την Ελλάδα που μας αξίζει! Φυσικά, αξίζουν συγχαρητήρια για την εκλογή τους σε όλα τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ καθώς και στους εκπροσώπους της Οργάνωσης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Μια επιτυχημένη τριετή θητεία ολοκληρώθηκε με τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και .........
νέο Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη καθώς τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Καρασαρίνη, ο οποίος εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Στην τριετή αυτή θητεία οφείλεται το μαζικότερο συνέδριο στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ το οποίο ολοκληρώθηκε με μια άρτια οργανωμένη εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή των συνέδρων είναι το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα αυτών των αρχαιρεσιών και είναι το καλύτερο αποτέλεσμα ενός τριημέρου γεμάτου πολιτική ουσία. Το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ προμηνύει τις πιο ένδοξες ημέρες τόσο για την Οργάνωση, όσο και για τους νέους της χώρας μας και για όλους τους πολίτες.




Για το Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Πρόεδρος
Στάθης Πολυκρέτης









Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :