Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

ΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΦΥΣΗ-ΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ


Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα πραγματοποιήσει στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης εργαστήρικίνησης και αυτοσχεδιασμού με τη χορογράφο Αναστασία Γεωργαλά.


«Ω σώμα του καλοκαιριού, γυμνό, καμένο
Φαγωμένο από το λάδι κι από το αλάτι
Σώμα του Βράχου και ρίγος της καρδιάς…»
                                                                        Οδ. Ελύτης
Ποια είναι η σχέση του ανθρώπινου σώματος με το σώμα του συνόλου των υπάρξεων μέσα στη φύση; Σκοπός του εργαστηρίου είναι μέσω της κίνησης να κατανοήσουμε τις μοναδικές ιδιότητες των στοιχείων της φύσης που ......
είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του ίδιου του σώματός μας, των ισορροπιών και ανισορροπιών του. Η επίδραση των σωμάτων της φύσης στο ανθρώπινο σώμα δημιουργεί μία σχέση άρρηκτη του καθενός από εμάς με το σύνολο.
                                                           
Η Αναστασία Γεωργαλά γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτη της Σχολής Χορού Ραλλού Μάνου «Ελληνικό Χορόδραμα», με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση στο αντικείμενό της (Μουσικοκινητική Αγωγή στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» με τη Μαρία Κυνηγού, Κλασικό Χορό με τους AlexeiFeoktistovyrov), Σόνια Μοριάνωβ και Γιάννη Μέτση, Musical, DanceTherapy στην Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδος, κλπ). Βραβευμένη σε πανελλαδικούς και διεθνείς διαγωνισμούς Χορογραφίας (1ο Βραβείο  Πανελλαδικά για την παράσταση “Του Κουτρούλη ο Γάμος”-Δήμος Ταύρου, 2ο& 3o Βραβείο InternationalBreaking&HipHop).   Από το 2004 είναι ιδιοκτήτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Σχολής Χορού «Χοροέκφραση» στο Αιγάλεω. Με συνεχή ενεργή επαγγελματική δράση στο καλλιτεχνικό χώρο από το 1999 έως σήμερα, έχει επιμεληθεί κινησιολογικά παραστάσεις θιάσων και καλλιτεχνών, όπως:  ΣΠΕΙΡΑ ΣΠΕΙΡΑ με τον ΣταμάτηΚραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου, το Θίασο ’81, το Λουδοβίκο των Ανωγείων στον Ερωτόκριτο, το Θίασο Αδράχτι, την Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και τον ΠολυχώροVaultκ.ά.

Υπεύθυνη Εργαστηρίων Θεατρικού Μουσείου Ιάκωβος Καμπανέλλης: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Πού: Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης – Γρόττα, Χώρα Νάξου
Πότε: Πέμπτη 8 – Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και ώρες 19.30 – 21.30.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2285023619&6932 460616τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου 11.00 – 14.00 & 19.00 – 22.00 καθημερινά εκτός Κυριακήςκαι στο e-mail: kambanellismuseum@naxos.gov.gr

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
                                       ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ
           
                        ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
Φόρμα συμμετοχής
Όνομα/Επώνυμο: …………………………………………………………………………………..

Ηλικία: ………………………………………………………………………………………………….

Ασχολία/Επάγγελμα: ……………………………………………………………………………

Τηλέφωνο: ……………………………………………………………………………………………..

E-mail: …………………………………………………………………………………………………….

Νάξος ……./……../2019

Ο/Η δηλ……….

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :