Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Συναντήσεις του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου με το Διοικητή του Α.Τ. Νάξου, το Λιμενάρχη Νάξου και τον Αντιδήμαρχο κ. Λιανό Δημήτριο

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες διαδοχικές συναντήσεις του νέου Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ. Νικόλαου Κουτελιέρη, του Γενικού Γραμματέα κ. Ευστάθιου Πολυκρέτη και του Ταμία κ. Ευστάθιου Δημητροκάλλη, με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου Αστυνόμο Β’ κ. Καραμάνη Νικόλαο, το Λιμενάρχη Νάξου Αντιπλοίαρχο κ. Ακουμιανάκη Νικόλαο και τον Αντιδήμαρχο και νέο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Λιανό Δημήτριο.

Σκοπός του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του.........
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου είναι να «αφουγκραστεί» και να εκφράσει καλύτερα τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου του νησιού, να θέσει νέους στόχους και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τις τοπικές αρχές. Μέσω των συναντήσεων αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο υπογράμμισε την ανάγκη διαχείρισης διάφορων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Νάξου και εντείνονται κατά την θερινή περίοδο, όπως το κυκλοφοριακό και το παράνομο υπαίθριο εμπόριο και ζήτησε τη συνδρομή των αρχών προς την άμεση επίλυσή τους. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προοπτικές για την τόνωση της τοπικής αγοράς, η διατήρηση της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής στις προσόψεις των καταστημάτων, καθώς και η ανάγκη βελτίωσης των βασικών υποδομών του νησιού όπως το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Από την πλευρά τους, ο Διοικητής του Α.Τ. Νάξου, ο Λιμενάρχης Νάξου και ο νέος Δήμαρχος συμμερίστηκαν τις ανησυχίες και τους στόχους του Συλλόγου και δεσμευτήκαν να συνεργαστούν με τη νέα Διοίκηση προς την κατεύθυνση αυτή. Παράλληλα η νέα Διοίκηση του Συλλόγου εγγυήθηκε ότι θα είναι αρωγός κάθε ενέργειας των αρχών που θα γίνεται με γνώμονα το καλό του νησιού.


      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας  
Νικόλαος Κουτελιέρης                  Ευστάθιος Πολυκρέτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :