Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

Συνάντηση Δήμαρχου Μ. Μαργαρίτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη συναντήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης. Στην εθιμοτυπική συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού στη Νάξο για την τέλεση των εγκαινίων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, συμμετείχαν ακόμα ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, η επικεφαλής της 2η Υγειονομικής ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Όλγα Ιορδανίδου, η....
Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σύρου Μαργαρίτα Μπουραντά, ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Κώστας Απιδόπουλος και οι Βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Μανιός,  Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, ο Βουλευτής Γιάννης Θεωνάς, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Μανόλης Πολυκρέτης.
Ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε το Δήμαρχο για το σχεδιασμό της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στο νησιωτικό χώρο, ανακοινώνοντας τη δημιουργία πλωτής βάσης διακομιδών στη Νάξο, εγκατάσταση αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο και πλήρη λειτουργία της γενικής χειρουργικής. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έθεσε στον Αναπληρωτή Υπουργό θέματα που άπτονται της Υγείας και ζήτησε τη συνδρομή του ώστε να απαντηθούν άμεσα τα ερωτήματα που έχει υποβάλλει στο Υπουργείο η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου εδώ και δύο μήνες, προκειμένου να καταστεί εφικτή η άμεση εκταμίευση του επιδόματος που θα παρέχει ο Δήμος στους νέους επικουρικούς γιατρούς που θα επιλέξουν να εργαστούν στο Νοσοκομείο της Νάξου. Παράλληλα, έθεσε το θέμα της φύλαξης του Νοσοκομείου, αξιοποιώντας έμψυχο δυναμικό που υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του στη Νάξο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Μανόλης Μαργαρίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φιλοξενία που προσέφερε ως Δήμαρχος Σφακίων ο Παύλος Πολάκης στη Ναξιώτικη αποστολή, που επισκέφθηκε τα Σφακιά πριν τρία χρόνια.

«Αυτές ημέρες συνέβησαν τρία σπουδαία γεγονότα για τη Νάξο» δήλωσε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και διευκρίνισε: «Πρώτη σημαντική στιγμή για το Δήμο μας ήταν η υπογραφή των περιβαλλοντικών όρων για την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου, ανοίγοντας το δρόμο για την πραγματοποίηση των απαλλοτριώσεων. Ακολούθησε η βράβευση του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από το έργο της αποκατάστασης των Χ.Α.Δ.Α και, τέλος, η έναρξη λειτουργίας και τα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου. Η αγαστή συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για να ωθήσουμε ακόμα περισσότερο το Δήμο μας».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :