Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017

Ευχαριστίες Πανναξιακού σε ZAS TRAVEL και Blue Star

Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού ΑΟ ευχαριστεί ιδιαίτερα το ταξιδιωτικό πρακτορείο ZAS TRAVEL  για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των αθλητών στίβου του συλλόγου στις διοργανώσεις που έγιναν καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και των προηγούμενων περιόδων.
Η διευκόλυνση  αυτή βοήθησε και  θεωρείται πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του Ναξιακού κλασσικού αθλητισμού γενικότερα.
Παρόμοια διευκόλυνση έγινε και για το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου με ανάλογα αποτελέσματα  για τη.....
  δύσκολη αντιμετώπιση  των εξόδων του.
Είναι άξια λόγου η στήριξη που είχαμε από όλο το προσωπικό του γραφείου.
Ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε παρόμοια συνεργασία-υποστήριξη και στο μέλλον.
Για το Δ.Σ

    Ο Πρόεδρος                                                                                                ο έφορος στίβου
Κατσαράς Ευάγγελος                                                                                     Τομπάς ΠλάτωνΤο τμήμα στίβου του Πανναξιακού ΑΟ ευχαριστεί θερμά την ναυτιλιακή εταιρία Blue Star για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των αθλητών στίβου του συλλόγου στις διοργανώσεις που έγιναν καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Η χορηγία αυτή βοήθησε στην αντιμετώπιση των εξόδων του τμήματος και θεωρείται πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του Ναξιακού κλασσικού αθλητισμού γενικότερα.
Παρόμοια διευκόλυνση έγινε και για το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου με ανάλογα αποτελέσματα  για τη  δύσκολη αντιμετώπιση  των εξόδων του.
Ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε παρόμοια συνεργασία-υποστήριξη και στο μέλλον.
Για το Δ.Σ

    Ο Πρόεδρος                                                                                                ο έφορος στίβου
Κατσαράς Ευάγγελος                                                                                     Τομπάς Πλάτων


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :