Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

ΠΑΣ Νάξου Πρωταθλητής (Κ12 και Κ14) Κυκλάδων 2016 – 2017

Η ποδοσφαιρική χρονιά, οδεύει προς το τέλος της και ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.
Τα δυο πρώτα σαββατοκύριακα του Μαΐου διεξήχθησαν στη Σύρο τα Final Four στις κατηγορίες της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις κατηγορίες Κ12 και Κ14.
Και στις δυο κατηγορίες τα παιδιά του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ στέφθηκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 2016 – 2017, έχοντας μία σπουδαία παρουσία και άνετη επικράτηση στους τελικούς, έναντι των αντίστοιχων ομάδων του Αίαντα Σύρου.
Η ομάδα της Κ14 αρχικά στον τελικό που έγινε στις 7 Μαΐου στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε την πρώτη θέση της κατηγορίας επικρατώντας στον.....
μεγάλο τελικό με 5-0 απέναντι στον Αίαντα.
Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου, στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο ήρθε η ώρα της στέψης για τα «Αστεράκια» μας. Η ομάδα Κ12 δεν δυσκολεύτηκε και με σκορ 4-1 στον τελικό έδωσε τον δεύτερο φετινό τίτλο στον σύλλογο μας.
Είμαστε διπλά ικανοποιημένοι, καθώς τα παιδιά μας εντυπωσιάζοντας τόσο με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, όσο και με το ήθος τους κατάφεραν να κατακτήσουν δύο τίτλους που ήρθαν ως επιστέγασμα στις προσπάθειες τους.
Βέβαια εκτός τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές, τα συγχαρητήρια ανήκουν και στους προπονητές και γυμναστές, που χτίζουν το μάλλον για το Ναξιακό ποδόσφαιρο και αθλητισμό πάνω σε στέρεες βάσεις.
Με την ευκαιρία ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ευχαριστεί θερμά τις  ναυτιλιακές  εταιρείες Blue Star Ferries και  Hellenic Seaways για τη βοήθειά τους καθ΄όλη την αγωνιστική περίοδο, τον καπετάνιο του «ΑΡΤΕΜΙΣ»  κο Περιστεράκη Στέλιο και τον κο Έπαρχο Νάξου και Αντιπεριφερειάρχη   Ιωάννη Μαργαρίτη, που διευκόλυναν την ομάδα μας στη συμμετοχή της στα φετινά Final Four .
Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κο  Φρέρη Ειρηναίο και όλο το Δ.Σ. της ένωσης μας, για την άψογη φιλοξενία των ομάδων που συμμετείχαν στο Final Four στην Ερμούπολη της Σύρου.
     Τέλος, ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ αποδίδει  ιδιαίτερες ευχαριστίες  στους χορηγούς του, τους επιχειρηματίες του νησιού και τους γονείς των αθλητών, που και φέτος διατήρησαν ζωντανό το όνειρο των παιδιών, και εύχεται μια εξίσου επιτυχημένη επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ραντεβού στο Final Four της Κ16, όπου θα μας αντιπροσωπεύσει ακόμα ένα τμήμα του συλλόγου μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου







                                                
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :