Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής-Χαλκί Νάξου

Εκπληκτικός  παραδοσιακός  οικισμός, εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον, ζεστή φιλοξενία, και μουσική …. Πολλή μουσική με πλημμύρα από μελωδίες  ροκ, έντεχνο, τζαζ, μελωδίες που πατούν σε παραδοσιακά σχήματα , που ανοίγουν νέους δρόμους. Νέα μουσικά σχήματα με νέους ανθρώπους που ονειρεύονται και ενθουσιάζουν, που χαράζουν νέους ήχους με λυρισμό κι ανατροπές στηχαραυγή του φετινού καλοκαιριού .
Το Χαλκί  προετοιμάζεται και σας περιμένει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής!!! Μια γιορτή που εξελίχθηκε σε θεσμό για την Ευρώπη, την  Ελλάδα, τη Νάξο και την Τραγαία.
Ένα μαγικό διήμερο εκδηλώσεων  …. διαφορετικό, ονειρικό,  σας περιμένει  στο Χαλκί που  από το 2012 και κάθε χρόνο φιλοξενεί το θεσμό που μας ταξιδεύει στα μέρη τουονείρου και της φαντασίας.
Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και αφεθείτε στους ρυθμούς και τη δύναμη της μουσικής,ταξιδέψτε με.....
τους :
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016
Duettopercasofeat. AntonisNomikosσεεκπληκτικές ερμηνείες που θαπλημμυρίζουν απόσυναίσθημα.
TerraVoceκαι Κώστας Κωνσταντάτοςαπό τους αγαπημένους Encardiaπου επιλέγουν μουσική   συμπλέκοντας  Ελληνικά ακούσματα των παραδόσεών μας, τραγούδια της ελληνόφωνης Κάτω Ιταλίας  αλλά και πολλές άλλες παραδόσεις ανά τον κόσμο.
Τους Χοροσταλίτες που θα μας ταξιδέψουν με ένα  μουσικό σεργιάνι σε όλη την Ελλάδα προσφέροντάς μας απρόσμενα νέους ήχους μέσα από παραδοσιακούς μουσικούς δρόμους.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016
Τους AnotherTaleQuartet  που θα μας ταξιδέψουν στη μοντέρνα προσέγγιση της jazz, αντλώντας επιρροές από τις σύγχρονες εκδοχές της αυτοσχεδιαστικής μουσικής έως τη rock και τη worldmusic.
Τους   StringDemons,τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Λυδία Μπουντούνη σε ένα συμφωνικό πανηγύρι με κλασική μουσική ως heavymetal με δικά τους έργα αλλά και με διασκευές έκπληξη.
Τους GlitterVibe  που θα μας ξεσηκώσουν σε Pop, R'n'B, Disco, Dance, Mainstream ήχους.

Το  πανέμορφο Χαλκί μας περιμένει !!!! Το  μουσικό ταξίδι  θα είναι απλά μαγικό!!!

Ώρα έναρξης: 21:00
Χώρος: Κεντρικός πεζόδρομος Χαλκείου
Είσοδος: Δωρεάν
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας
Συνδιοργάνωση: ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

https://www.facebook.com/EuropeanMusicDayNaxos/



Anothertalequartet
Το AnotherTaleQuartet σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2015 από τους Βύρωνα Ντόλα (κιθάρα), Αχιλλέα Ταμπάκη (μπάσα), Γιάννη Μαντζιάρα (ντραμς, κρουστά) και Γιώργο Γιαννόπουλο (σαξόφωνα, πλήκτρα).                              .
Ο ήχος και το στυλ του κατατάσσονται στη μοντέρνα προσέγγιση της jazz, αντλώντας επιρροές από τις σύγχρονες εκδοχές της αυτοσχεδιαστικής μουσικής έως τη rock και τη worldmusic, με βασικό κορμό τις πρωτότυπες συνθέσεις.                                   .
Συμπεριλαμβάνει μουσικούς από δύο γενιές, με διαφορετικές επιρροές και προσεγγίσεις στη μουσική. Αυτό γίνεται αντιληπτό τόσο στην επεξεργασία των συνθέσεων όσο και στην επιλογή αλλά και την αισθητική προσέγγιση γνωστών κομματιών από το παρελθόν, τόσο από το χώρο της jazz, όσο και από το χώρο της rock..!
Στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Χαλκί Νάξου θα εμφανιστούν την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :