Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήριο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α για τους αγώνες συνθέτων

Ένα μεγάλο στοίχημα κέρδισε η Νάξος με την επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών - Γυναικών. Το Δημοτικό Στάδιο Νάξου και οι φορείς διοργάνωσης, το Νομικό Πρόσωπο για τον Αθλητισμό (ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.), η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων αντεπεξήλθαν πλήρως στις ανάγκες της......
διοργάνωσης, αφήνοντας απολύτως ικανοποιημένους τους αθλητές που έλαβαν μέρος. Μάλιστα, αρκετοί πρωταθλητές εξέφρασαν την επιθυμία να διοργανωθούν και άλλοι αγώνες και αθλητικές δράσεις στη Νάξο.
Εκτός από την άψογη διοργάνωση, που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους αθλητές, τα παιδιά αθλητικών σωματείων και σχολείων της Νάξου είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν αθλητές μεγάλου βεληνεκούς, αλλά και να λάβουν μέρος σε αγώνες δρόμου μικρής κατηγορίας.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων, τους εθελοντές και τους χορηγούς, που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου, για τα δεδομένα των νησιών μας, αθλητικού γεγονότος. Είμαστε έτοιμοι για νέες ισάξιες αλλά και μεγαλύτερες αθλητικές προκλήσεις.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ
Γιάννης Τσολάκης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :