Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Πόρος: Χαμός σε ψαροταβέρνα με τον Γιώργο Παπανδρέου - Η επίθεση, ο διάλογος και η αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από kontranews.gr
Ο Γιώργος Παπανδρέου κάθισε στο τραπέζι που βλέπετε για να φάει ψάρια - Πως περιγράφει στο NewsIt τα όσα έγιναν ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας...
Το επεισόδιο έγινε προχθές το βράδυ (15-06-2015). Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει, αλλά εκεί έμελλε να έρθει αντιμέτωπος με την οργή ορισμένων κατοίκων του νησιού που τον εντόπισαν σε γνωστή ψαροταβέρνα, στην .....περιοχή της Πούντας.

Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε με την παρέα του στο τραπέζι που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, αλλά τα πράγματα λίγο αργότερα πήραν απρόβλεπτη τροπή...


ΦΩΤΟ από kontranews.gr
Δυο από τους υπόλοιπους πελάτες, που βρίσκονταν σε τραπέζια, άρχισαν να σχολιάζουν τον κύριο Παπανδρέου και κάποια στιγμή τον πλησίασαν με απειλητική διάθεση τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν: «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο Δ.Ν.Τ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε».

Ο πρώην πρωθυπουργός στην αρχή κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει ζήτησε από την παρέα του να αποχωρήσουν από την ψαροταβέρνα.


Η ψαροταβέρνα που δείπνησε ο Γιώργος Παπανδρέου με την παρέα του

Τι λέει στο NewsIt ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας . Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας ''prima sera'' έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το επεισόδιο. Όπως είπε, ''ο κύριος Παπανδρέου δείπνησε με την παρέα του και έφαγε καλά. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν μέσα στο κατάστημα εκτός από την παρέα του πρώην πρωθυπουργού, υπήρχε άλλη μία που δεν ασχολήθηκε μαζί του''.

Όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης, το επεισόδιο έγινε έξω από την ψαροταβέρνα. ''Ο κύριος Παπανδρέου βγήκε και τότε ένας περαστικός του φώναξε: φταις που μας έβαλες στο ΔΝΤ και τώρα πεινάμε. Ο Γιώργος Παπανδρέου χαμογέλασε και αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια''.ΠΗΓΗ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :