Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015

Ελληνοτουρκική ναυμαχία στο πεδίο βολής της Άνδρου!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ..ΕΚΤΑΚΤΟ..ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΠΥΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1996 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΠΕΣΕ 300 ΓΥΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ.....
ΣΚΕΛΗ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Καρέ καρέ η πρόκληση των Τούρκων στο Αιγαίο! Πως διώχτηκε το τουρκικό πλοίο

Η πρόκληση των Τούρκων κατά τη διάρκεια της άσκησης ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ του ΠΝ, εκδηλώθηκε στο Πεδίο Βολής Άνδρου, με την παρουσία του πλοίου υποκλοπών Tσαρνταλί (ÇANDARLI ). Ο Τούρκος κυβερνήτης αγνόησε τις προειδοποιήσεις και εισήλθε με το πλοίο του στο πεδίο βολής την ώρα που τα πλοία του Στόλου μας έκαναν βολές εναντίον εναέριου “στόχου”. 

Παρά τις διαρκείς κλήσεις για να αποχωρήσει ο Τούρκος δεν υπάκουε και απαντούσε μονότονα ότι “το πεδίο βολής δεν είναι αναγνωρισμένο”!

Δύο μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ έκαναν χαμηλή διέλευση πάνω από το Τσαρνταλί. Ο κυβερνήτης του δεν άλλαζε πορεία μέχρι τη στιγμή που μια βολή από πλοίο του ΠΝ “έσκασε” περίπου 300 γυάρδες από τη πλώρη του!

Δίπλα του είχε φθάσει ήδη η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ, με τον κυβερνήτη της να λέει επιτακτικά στον Τούρκο ότι “δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά σου, αποχώρησε τώρα”. Μόνο τότε ο Τούρκος “τα μάζεψε κι έφυγε”.

Όπως ανέφεραν αξιωματικοί του ΠΝ στο Onalert.gr δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πλοίο πρσοσπάθησε να προκαλέσει κατά τη διάρκεια ελληνικής άσκησης. Είναι όμως η πρώτη φορά που έδειξε τέτοια επιμονή . Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :