Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το bazaar του ΕΕΕΕΚ Νάξου

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που πραγματοποιήθηκε από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου το διήμερο 13 και 14 Δεκεμβρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ικανοποιώντας τους στόχους μας. Η μεγάλη επισκεψιμότητα στο χώρο (καφέ «Μπρίκι»), τα καλά σχόλια για τις δημιουργίες μας και τελικά η αποδοχή με την αγορά τους οδήγησαν στην πραγμάτωση του ενός από τους βασικούς μας στόχους που ήταν η οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του σχολείου μας. Από την άλλη ήταν πολύ σημαντικό για την οικογένεια της σχολικής μας κοινότητας να ......
γίνουν γνωστές οι προσπάθειές μας στους πολίτες κάθε ηλικίας καθώς και η αποστολή του ΕΕΕΕΚ Νάξου στην κοινωνία, με την επικοινωνία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του bazaar.  Η όμορφη γιορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και τα αποτελέσματα της όλης εκδήλωσης αφήνουν σε όλους εμάς, αλλά πιστεύουμε και σε όσους μας επισκέφθηκαν, μια ευχάριστη ανάμνηση.
Για την επιτυχία των στόχων μας ήταν καθοριστικής σημασίας οι προσφορές των επιχειρήσεων: Ζαχαροπλαστείο Στέλιου Κορρέ (Λουκουμάδες), Ζαχαροπλαστεία «Ακταίον» και «Ραντεβού», Πιτσαρία «Τσίμπα – Τσάμπα», Σούπερ Μάρκετ Αφοι Κουτελιέρη, ΕΑΣ Νάξου, Κυριάκος Τζιμπλάκης, Μιχαήλ Μαθιάσος του Συμεών και Μιχαήλ Μαθιάσος του Κωνσταντίνου. Καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσής μας ήταν και η συμβολή πολλών ιδιωτών τους οποίους ευχαριστούμε μέσα από τις καρδιές μας, όπως επίσης ευχαριστούμε τις Νηπιαγωγούς, τα νήπια και τους γονείς τους από το 2ο Νηπιαγωγείο Νάξου για τις όμορφες δημιουργίες που μας προσέφεραν κατά την επίσκεψή τους στο ΕΕΕΕΚ Νάξου.


Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :