Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ

Μετά την Βεβαίωση του Πρωτοδικείου Νάξου, στις 30/04/2014 και με αύξοντα αρ. πρωτ. 346/30/04/2014, ιδρύθηκε Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ» και με τον διακριτικό τίτλο «Η ΥΓΕΙΑ».
Στις 09/09/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 7μ.μ. πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών του συλλόγου προκειμένου να γίνει η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την απαλλαγή της.....
προσωρινής διοικούσας επιτροπής.
Τα μέλη τα οποία συμμετείχαν στην διαδικασία ήταν τα εξής κι έλαβαν τους ψήφους
Βιτζηλαίου Παρασκευή 14 ψήφους
Γκιζάνη Δέσποινα 9 ψήφους
Δημητροκάλλη Ειρήνη 13 ψήφους
Κατσουρού Κατερίνα 13 ψήφους
Λάμπου Θεοχάρης 11 ψήφους
Λογοθέτης Γεώργιος 14 ψήφους
Μαρούλης Γεώργιος 12 ψήφους


Με βάση το ως άνω αποτέλεσμα της ψηφοφορίας οι πρώτοι τέσσερις (4) σε ψήφους και ο κος Μαρούλης Γεώργιος εκλέγονται ως τακτικά μέλη του Δ.Σ. και οι επόμενοι δύο (2) ως αναπληρωματικά.
Στις 26/09/2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7μ.μ. συνήλθαν σε Δ.Σ. τα εκλεγμένα μέλη του σωματείου προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.

Στις 11/09/2014, ο εκλεγμένος κος Μαρούλης Γεώργιος εκφράζοντας εγγράφως τις ευχαριστίες του για την τιμή που του έγινε και εξελέγη μέλος του Δ.Σ., δήλωσε ότι παραιτείται από μέλος του Δ.Σ. παραχωρώντας τη θέση του στον κο Λάμπου Θεοχάρη καθώς και ότι θα βρίσκεται κοντά στο σωματείο, ως μέλος, για να βοηθήσει στην ευόδωση των στόχων του εν λόγω σωματείου.

Τα εκλεγμένα μέλη λαμβάνοντας υπόψη το ανωτέρω έγγραφο και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες ενέργειες συγκροτήθηκε σε σώμα όπου εκλέχθηκαν οι εξής στις ακόλουθες θέσεις:

Το Δ.Σ.

Πρόεδρος: Βιτζηλαίου Παρασκευή
Αντιπρόεδρος: Λάμπου Θεοχάρης
Γ. Γραμματέας: Κατσουρού Κατερίνα
Ταμίας: Δημητροκάλλη Ειρήνη
Μέλος: Λογοθέτης Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι εξής:
Μαρούλης Γεώργιος
Γκιζάνη Δέσποινα

Ο Σύλλογος έχει έδρα την Χώρα Νάξου.

Βασικός σκοπός του συλλόγου είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη προκειμένου να προτείνουν καθώς και να συμμετέχουν σε δράσεις με στόχο την στήριξη του νοσοκομείου μας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας κάτι που έχει αντίκτυπο σε όλους τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα στον ευπαθή πληθυσμό.
Με βάση το καταστατικό μπορεί να εγγραφεί μέλος κάθε συμπολίτης μας που θέλει να βοηθήσει ενεργά αφιερώνοντας λίγο από τον προσωπικό του χρόνο για την επίτευξη αυτού του επιχειρήματος.

Για την διευκόλυνση εγγραφής νέων μελών καθώς και για πληροφορίες σχετικά με τον σύλλογο θα υπάρχει στην είσοδο του νοσοκομείου τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, μέλος του Δ.Σ. όπου θα ενημερώνει το κοινό και θα δέχεται αιτήσεις εγγραφής.

Ετήσια συνδρομή έχει οριστεί το συμβολικό ποσό των 5.00€.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: κα Βιτζηλαίου Παρασκευή 6947901991, Κατσουρού Κατερίνα 6937205739.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας
Βιτζηλαίου Παρασκευή Κατσουρού Κατερίνα
 http://naxios.blogspot.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :