Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Ευχαριστούμε για την ελπίδα που μας χαρίσατε

Η ισχύς εν τη ενώσει, αυτό ταιριάζει στο αποτέλεσμα της ιστορίας που εκτυλίχθηκε προ δεκαημέρου όταν η οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη (Κόρακα) ζήτησε την στήριξη και την βοήθεια όλων μας.
Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη και παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Οι δωρεές των συνανθρώπων του Αντώνη του έδωσαν το δικαίωμα να μην σβήσει η ελπίδα για δικαίωμα στην ζωή. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται ότι το.....
απαιτητό ποσό πλέον συγκεντρώθηκε και αυτή τη στιγμή ο συνάνθρωπος μας Αντώνης βρίσκεται στα χέρια των Ιατρών, ώστε να υποβληθεί στην τόσο σημαντική για την ζωή του χειρουργική επέμβαση.
Η οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη (κόρακα) θέλησε ως το ελάχιστο που μπορεί να κάνει να στείλει λίγες λέξεις ευχαριστώντας δημόσια, όσους συνετέλεσαν σε αυτήν την τόσο σημαντική κίνηση ανθρωπιάς και βοήθειας προς αυτήν:
«Πριν λίγες ημέρες και ενώ οι ελπίδες μας είχαν λιγοστέψει στο ελάχιστο, εμείς, η οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη (κόρακα) απευθυνθήκαμε σε εσένα τον απλό συνάνθρωπο, στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Αυτό που ακολούθησε από την δημοσιοποίηση του προβλήματος μας δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, όπως επίσης δεν μπορεί να αποτυπωθεί μέσα σε αυτές τις λίγες λέξεις η συγκινητική προσφορά του απλού και ανώνυμου κόσμου, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας, βλέποντας το δικός μας πρόβλημα ως δικό του. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν, ανάμεσα τους και τα αθλητικά σωματεία των Κυκλάδων τα οποία απέδειξαν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε η υγεία να είναι πάντα το πρώτο αγαθό μέσα στις οικογένειες και τα σπίτια όλου του κόσμου, που φρόντισε με την χειρονομία του να διατηρήσει στον άνθρωπο μας το δικαίωμα που έχει στη ζωή.. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη σε εσάς και σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά πάρα πολύ».

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :