Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27, 2014

Mε ευλογίες … για την πραγμάτωση των στόχων μας



*Αγιασμός
*Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση στόχων
*Οι νέες εμφανίσεις

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των τμημάτων ποδοσφαίρου και στίβου του Πανναξιακού.

Αθλητές, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι ήταν όλοι παρόντες στο ευλογημένο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Από τις αρχές ήταν παρών ο νέος πρόεδρος του..... ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Τσολάκης Ιωάννης. Ο πατήρ Κωνσταντίνος Κύλης έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό και ευχήθηκε διακρίσεις και επιτυχίες στο σύλλογο μας.
Στη συνέχεια προσφέρθηκαν γλυκίσματα στη λέσχη και ακολούθησε συνέντευξη τύπου και η

παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.


Ο πρόεδρος κ. Πλάτων Τομπάς




Ο πρόεδρος κ. Τομπάς Πλάτων αναφέρθηκε στους στόχους του σωματείου για τη νέα περίοδο. Για την ποδοσφαιρική ομάδα των ανδρών αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκτήθηκε με τη συμμετοχή στην Γ΄Εθνική κατηγορία, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που υπήρξαν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ενημέρωσε για τις ενισχύσεις που πραγματοποιήθηκαν προκειμένου ο Πανναξιακός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όπως επιβάλει η ιστορία του, στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και οι άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί όπως ο Πανθηραϊκός και το Φιλώτι ενώ μίλησε και για άλλους δύσκολους αντιπάλους όπως ο ΠΑΣ Νάξου και ο Α.Ο. Πάρου που αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο με τον Πανναξιακό. Σημαντική έμφαση, όπως είπε δίνεται στις ακαδημίες (παιδικό, εφηβικό) και αναφέρθηκε στο έργο και την συμβολή των δύο υπευθύνων κ.κ. Ζαφείρη Ιωάννη και Παραβατού Ιωάννη.

Για τον στίβο είπε ότι γίνεται σπουδαία δουλειά και έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αθλητική κυψέλη που λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπο την επίβλεψη του προπονητή κ. Δημήτρη Μανδηλαρά. Μίλησε επίσης για τους επώνυμους πανελληνιονίκες αθλητές που αγωνίζονται με τα χρώματα του Πανναξιακού και τον τιμούν όπως χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ανδρέα Δημητράκη.
Ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας με τους αναγραφόμενους σε αυτήν χορηγούς. Εκτός από τις επιχειρήσεις που γίνονται χορηγοί με χρηματικά ποσά ευχαρίστησε και όλες τις επιχειρήσεις εστίασης που φιλοξενούν δωρεάν τους αθλητές του Πανναξιακού.
Σε ερώτηση που του έγινε από τη δημοσιογράφο κ. Μαύρου για το ύψος του χρηματικού ποσού που διατέθηκε για την απόκτηση ποδοσφαιριστών εκτός Νάξου, είπε ότι έγιναν τέσσερεις (4) μεταγραφές για να ενισχυθούν νευραλγικές θέσεις της ομάδας μας προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα αφού ο Πανναξιακός είναι «καταδικασμένος», από την ιστορία του, να πρωταφωνιστεί. Αναφέρθηκε και στις σημαντικότατες ενισχύσεις του Πανθηραϊκού (τον οποίο όπως είπε είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε) αλλά και στον ΑΜΣ Φιλωτίου.


Ο Μιχάλης Αγγελής




Μετά τον πρόεδρο τον λόγο πήρε ο κ. Μιχάλης Αγγελής ο οποίος, σύμφωνα με το νέο διοικητικό μοντέλο, είναι υπεύθυνος των ποδοσφαιρικών τμημάτων.


Ο κ. Αγγελής αναφέρθηκε στις ενισχύσεις που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι με την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών εκτός Νάξου και ενός με καταγωγή από τη Νάξο, οι οποίοι διαθέτουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είναι απαραίτητα για την παραπέρα επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Σημαντικές όπως είπε ήταν και οι επιστροφές στην ομάδα ποδοσφαιριστών που έπαιζαν τα τελευταία χρόνια σε άλλα Ναξιακά σωματεία. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή κ. Γ. Προμπονά ο οποίος διαθέτει τις περγαμηνές εκείνες που θα εξασφαλίσουν την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας αλλά και τα δείγματα γραφής που έχει δείξει μέχρι σήμερα με τις επίπονες προπονήσεις και τις μεθόδους που εφαρμόζει κατά την περίοδο της προετοιμασίας.
Αφού έπλεξε το εγκώμιο για τους δύο υπευθύνους των ακαδημιών και τον πολύ μεγάλο αριθμό που έχουν προσελκύσει και διατηρούν στα τμήματα του παιδικού και του εφηβικού, αναφέρθηκε στην ανυπαρξία αθλητικών εγκαταστάσεων, ικανών να φιλοξενήσουν όλα αυτά τα παιδιά.
«Πρέπει να βρεθούν άμεσα χώροι άθλησης» είπε και έκανε λόγο για επαφές με το νέο πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και το Δήμο προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις στο σημαντικότατο αυτό πρόβλημα.





Τέλος δόθηκε στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες η λίστα με τους αθλητές στίβου που θα συμμετέχουν στην αποστολή για την συμμετοχή του Πανναξιακού στους 27ουςΑιγαιοπελαγίτικους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου στο νησί της Κω.






































Από το γραφείο τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :