Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

Η ένδοξη ιστορία του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. και το ποδοσφαιρικό καύχημα της Νάξου, Κώστας Μανωλάς

Το 2014 συμπληρώνονται 54 χρόνια ένδοξης ιστορίας του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της Νάξου, του Πανναξιακού Α.Ο.
Οι τίτλοι, οι αναμνήσεις και εκατοντάδες καταγεγραμμένες συμμετοχές σε επίσημες αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει εντός και εκτός νησιού έχουν καθιερώσει την "γαλανόλευκη" ομάδα μας ως αθλητικό έμβλημα της Νάξου και την έχουν κάνει να κερδίζει τις καρδιές όλο και περισσότερων Ναξιωτών κάθε ηλικίας. Στο στίβο, το ποδόσφαιρο, την κολύμβηση, το βόλεϊ, το μπάσκετ, την ιστιοπλοΐα κ.ά. έχει δώσει ευκαιρίες σε χιλιάδες νέους να αγωνιστούν με τα χρώματά της και να την δοξάσουν αλλά και δοξαστούν μαζί της. Ξεχωριστό παράδειγμα ο Κώστας Μανωλάς, το σύγχρονο καμάρι της Νάξου και του Ναξιακού αθλητισμού, έχει φορέσει τη φανέλα του σωματείου μας από δώδεκα ετών μέχρι και τα δεκαέξι του όταν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα για τα.....
μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού και του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Λαμπρά επίσης παραδείγματα των ημερών μας είναι ο Γιάννης Κωστόπουλος ( football league -  Λαμία) και ο Μανώλης Πολυκρέτης (Γ΄Εθνική -ΑΕ Σπάρτης). Ο Πανναξιακός παρακολουθεί και καμαρώνει για τις επιτυχίες των αθλητών του, τους οποίους συγχαίρει και εύχεται όλο και μεγαλύτερη καταξίωση και ανέλιξη.

Η περίπτωση του Κώστα Μανωλά που αγγίζει κάθε Ναξιώτη αλλά και κάθε Έλληνα φίλαθλο, έχει γίνει για όλη την οικογένεια του Πανναξιακού αντικείμενο ενθουσιασμού και υπερηφάνειας. Η διοίκηση εξετάζει τρόπους για μια μεγάλη εκδήλωση – αφιέρωμα στο Ναξιώτη ποδοσφαιριστή
Οι σημερινοί στόχοι και προτεραιότητες του Πανναξιακού Α.Ο.
Τα τελευταία χρόνια ο Πανναξιακός Α.Ο. έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες τόσο στο ποδόσφαιρο με την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα της Δ΄ και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όσο και στον στίβο με παρουσίες σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η μεγάλη εμπειρία που αποκτήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι ανάγκες που προέκυψαν σε αυτό έχουν αλλάξει τους προσανατολισμούς της διοίκησης δίνοντας έμφαση στις ακαδημίες όπου σήμερα περισσότερα από 70 παιδιά και έφηβοι πλαισιώνουν τις οργανωμένες προσπάθειες για την δημιουργία αθλητικού πνεύματος, την ορθή εκγύμναση και την εκμάθηση τεχνικών του ποδοσφαίρου, την ανάδειξη ταλέντων και την σταδιακή εξέλιξη τους με αρχικό σκοπό την στελέχωση της ανδρικής ομάδας και απώτερο την ανέλιξη τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ανάλογες προσπάθειες με δεκάδες παιδιά και εφήβους γίνεται στον στίβο όπου με την παρουσία δύο γυμναστών – προπονητών πραγματοποιούνται καθημερινά προγράμματα και αγώνες έχοντας δημιουργήσει μια κυψέλη αθλητισμού.
Για την φετινή χρονιά που η ομάδα των ανδρών θα συμμετέχει στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να πλαισιωθεί με έμπειρο και ικανό προπονητή, να διατηρήσει και να επαναφέρει στις τάξεις της τους Ναξιώτες ποδοσφαιριστές και να ενισχυθεί με ελάχιστους αλλά ικανούς Έλληνες δημιουργώντας ένα αξιόμαχο σύνολο που θα σταθεί επάξια στις ιστορικές επιταγές και την θέληση των φιλάθλων του σωματείου.


Η ανάγκη για οικονομική στήριξη
Όλα αυτά απαιτούν την συνδρομή της κοινωνίας του νησιού αλλά και φίλων εκτός Νάξου που μέχρι σήμερα στηρίζουν με το βαλάντιό τους, και όχι μόνο, τις παραπάνω προσπάθειες. Η νέα εποχή του Πανναξιακού που έχει ήδη ξεκινήσει χρειάζεται μια περεταίρω μικρή βοήθεια τόσο από όλους όσοι ανελλιπώς συμπαρίστανται μέχρι σήμερα στις προσπάθειες της διοίκησης αλλά και νέων εθελοντών ιδιωτών, φορέων και επιχειρήσεων, προκειμένου να συνεχίσουμε την ένδοξη αθλητική ιστορία του νησιού μας που είναι απλά καθήκον και υποχρέωση μας.
·         ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.
·         ΔΩΣΕ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
·         ΠΑΡΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
·         ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ή ΓΙΝΕ ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ
·         ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ
·         ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :