Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

Blue Star Ιθάκη ''Μάχη με τα κύματα No2'' (Nέο βίντεο)

Συνήθως μετά από μια καλή ταινία στο κινηματογράφο ακολουθεί και το Νο2 και μερικές φορές και το Νο3.Σε αυτή την περίπτωση πιστέψτε μας, κανείς δεν θα ήθελε να ακολουθήσει παρόμοια βίντεο, ούτε οι ναυτικοί μας οι οποίοι είναι ''ήρωες'' αλλά ούτε και οι επιβάτες ενός πλοίου.
Μετά το απίστευτο βίντεο που.....
διέρρευσε μέσα από το Cyclades24.gr το Δεκέμβριο του 2013 έρχεται δεύτερο βίντεο, από την Μύκονο και τον συνεργάτη μας Μαθιό Κουσαθανά που κόβει για ακόμα μια φορά την ανάσα.
Η ''μάχη με τα κύματα'' Νo2 που έδωσε το Blue Star Ithaki στο ταξίδι του, ανάμεσα στο στενό της Μυκόνου και της Τήνου την Κυριακή 28/09.
Κυριολεκτικά τα κύματα και αυτή την φορά σκέπασαν το πλοίο.Κι αυτές οι εικόνες μόνο σπάνιες δεν είναι. Αντίθετα, συμβαίνουν συχνά, ίσως και σχεδόν καθημερινά τη χειμερινή περίοδο, σε πολλά από τα νησιά των Κυκλάδων. 
Καμιά φορά δεν χρειάζεται να εξηγούμε γιατί η δουλειά του ναυτικού είναι δύσκολη και επικίνδυνη. «Το ναυτικό επάγγελμα είναι σκληρό, αλλά ηρωικό»! Άλλωστε οι χιλιάδες εικόνες και τα βίντεο μιλάνε από μόνα τους.

Και να τονίσουμε ότι αλλιώς είναι να είσαι εκεί και να το ζεις και αλλιώς καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού σου βλέποντας το στο internet.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :