Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2011

OI ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ - Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αποστρέφοντας το πρόσωπο τους απο τους επισήμους και γυρίζοντας το αριστερά προς το άγαλμα του Μιαούλη, οι μαθητές της Σύρου έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στα κανάλια της Αθήνας, στο κύριο Ρήγα και τα πράσινα παπαγαλάκια. Το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους τους δικαίωσε!! Μετά το τέλος της παρέλασης, παρέλασαν με μαύρα ρουχα και φιμωμένα στόματα οι μαθητές των δύο λυκείων που συγχωνεύονται.
Ακολούθησε διαμαρτυρία στα σκαλιά του Δημαρχείου και πορεία, πάντα κάτω απο το χειροκρότημα του κόσμου.
Τώρα κύριε Ρήγα τί θα ανακοίνωση θα βγάλετε; ότι τα παιδιά που παρέλασαν ήταν και αυτά μεταφερόμενα;.

Το έστειλε το kepparou.blogspot.com Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ο συριζα φταιει ο συριζα. α ρε ξεφτιλες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παίδες, τους βάλατε τα γυαλιά. Μήπως ευθύνεται και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ; Χα! Χα!

Τώρα κάτι άσχετο με το παραπάνω. Επειδή της Ν.Δ. έχουν πάρει αέρα, μη νομίζουν ότι θα είναι και στο απυρόβλητο. Γνωρίζουμε άπαντες τι εστί δεξιά, εξάλλου ο Παπατζής δικός του δεν είναι!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους Συριανους εκαναν περιφανους ολους τους Κυκλαδιτες και εδειξαν σε ολους μας τον δρομο για αντιδραση. Διεψευσαν με τον καλυτερο τροπο τον κ. Ρηγα που πριν λιγες μερες μιλουσε για χουλιγκανς και κομματικα κατευθηνομενες ομαδες.
Ειναι πραγματικα συγκινητικη η διαμαρτυρια αυτων των νεων παιδιων και παραδειγμα προς μιμηση για εμας τους Ναξιωτες που στις διαδηλωσεις ειμαστε 3 κι ο κουκος.

Ανώνυμος είπε...

rceΕΕΕμμ... μπορεί να μην είναι ακόμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά προς τα εκεί τείνουν. Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές. Αποκλείνουν από το σωστό δρόμο οπότε μοιραία θα κλείσουμε τα σχολεία τους.

ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα στην Κόρωνο και το Σκαδό έχουν πέσει βράχια στο κεντρικό επαρχιακό οδικό δίκτιο και έχει κλείσει ο δρόμος. Τα παιδιά της Κωμιακής, Απόλλωνα, Σκαδού και Μέσης που πηγαίνουν στα λύκεια για να πάνε στα σχολεία τους κάθε πρωί κάνουν ένα χιλιόμετρο ποδαρόδρομο και με τον φόβο μην τους έρθει κανένας βράχος στο κεφάλι.Ο δρόμος είναι κλειστός από τις 18 του Μάρτη. Από την ίδια μέρα περιμένουμε γεωλόγο για να προτείνει λύση.... αλλά έχει χάσει το δρόμο και όπως φαίνεται θα αργήσει να ρθει...Το κακό είναι ότι κάποια παιδιά δίνουν πανελλήνιες και είναι άδικο σε αυτο το οριακό σημείο της σχολικής περιόδου να υποστούν τέτοια ταλαιπωρία. Θα πρεπε ο δήμος να έχει πιέσει για τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή διάβαση των δημοτών του.