Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011

Η αθλιότητα του ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ Πάρο

Το πολυθρύλητο ΕΚΑΒ Πάρου ως γνωστό έχει μείνει 3 και ο κούκος. Η για την ακρίβεια 5 άτομα...
Τα «σκληρά» Πασόκια του Δήμου Πάρου σφυρίζουν κλέφτικα, για να μην κακοκαρδίσουν την Μνημονιακή κυβέρνηση και τυρβάζουν περί άλλων. Τον Μάρτιο το ΕΚΑΒ στο νησί μας προβλέπει 93 βάρδιες συνολικά. Εξ αυτών είναι ακάλυπτες οι 47 βάρδιες!
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, 19 Μαρτίου, δεν υπάρχει απογευματινή βάρδια. Άρα ή πρωί αρρωσταίνετε ή βράδυ. Το απόγευμα ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ! Είπαμε, δεν έχει βάρδια!
Πάμε παρακάτω:
21 - 22 - Μαρτίου βάρδια του ΕΚΑΒ υπάρχει μόνο το..... πρωί. Απόγευμα και βράδυ δεν πρέπει να πάθετε τίποτα, γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο.

24 Μαρτίου μόνο απόγευμα ασθενοφόρο. Πρωί και βράδυ πάπαλα.

25 Μαρτίου (γιορτή γαρ) έχουμε βάρδια όλη την ημέρα! Αναφωνήστε μαζί μας «ΖΗΤΩ».

26 Μαρτίου δεν παθαίνετε τίποτα το απόγευμα. Αν αρρωστήσετε, θα το κάνετε μόνο το πρωί ή το βράδυ. Να εξηγιόμαστε τώρα!

28 Μαρτίου ΠΡΟΣΕΧΤΕ! Όλη τη μέρα δεν υπάρχει καμία βάρδια, μα τον Άγιο Μνημόνιο!

30 Μαρτίου μπορείτε να αρρωστήσετε μόνο το απόγευμα και το βράδυ. Το πρωί δεν υπάρχει ασθενοφόρο!

Πάμε τώρα και στο καλυτερότερο. Μεθαύριο Κυριακή 20 Μαρτίου δεν υπάρχει βάρδια το απόγευμα και το βράδυ. Άρα, θα σκεφθείτε, μπορείτε να αρρωστήσετε το πρωί. ΛΑΘΟΣ! Και αυτό διότι η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Πάρου (που ο Δήμος μας είναι έτοιμος να της χαρίσει 30 στρέμματα παρθένου δάσους για να κάνει πίστα αγώνων) έστειλε επιστολή στον διευθυντή του ΕΚΑΒ και του ζητεί ασθενοφόρο για αγώνα που θα πραγματοποιήσει στη Νάουσα. (Ο αγώνας είναι με εισιτήριο, άρα κερδοσκοπικού χαρακτήρα).

Έτσι, ο διευθυντής του ΕΣΥ κ. Πύρρος έστειλε επιστολή στην οποία γράφει «[...] το ασθενοφόρο της βάρδιας να λαμβάνει πλησίον του χώρου διοργάνωσης και να ανταποκρίνεται σε όλα τα επείγοντα». Δηλαδή, παρά τις δηλώσεις Λομβέρδου περί μη κάλυψης του ΕΚΑΒ πλέον σε επαγγελματικού χαρακτήρα αθλητικές εκδηλώσεις, ο κ. Πύρρος ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ όλη την Κυριακή!

To έστειλε το fileleutheros.pblogs.gr

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :