Κυριακή, Μαρτίου 27, 2011

Θρίαμβος του Παναξιακού ΑΟΝ Κέρδισε 3-0 τον Φοίνικα Σύρου(βίντεο)

64 μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να κάμψει ο Πανναξιακός την αντίσταση του αξιόμαχου Φοίνικα Σύρου με 3 - 0 σετ και να στεφθεί πανάξια πρωταθλητής Κυκλάδων.
Τα κορίτσια του Μπάμπη Καλογιαννίδη ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι και στην αρχή του πρώτου σετ βρέθηκαν πίσω στο σκορ 7- 2. Με τις παροτρύνσεις όμως των φιλάθλων που γέμισαν σήμερα το γήπεδο και τις φωνές του προπονητή τους δεν άργησαν να βρουν τον ρυθμό τους και να καθαρίσουν το σετ 25 -19
Στο δεύτερο σετ ο Φοίνικας ήταν πιο ανταγωνιστικός απείλησε μάλιστα με αξιώσεις όταν προς το τέλος κατάφερε να μειώσει σε 24 -23 αναγκάζοντας τον προπονητή του Πανναξιακού να πάρει 2 τάιμ άουτ. Εκεί μέτρησε η εμπειρία της Ξερικού, με ένα όμορφο πλασέ τέλειωσε το σετ και έγειρε την ψυχολογία προς την πλευρά της ομάδας της. Μετά και από το δεύτερο χαμένο σετ ο Φοίνικας άρχισε σιγά σιγά να συμβιβάζεται με την ιδέα της ήττας. Στο τρίτο και τελευταίο σετ του....... αγώνα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις αφινιασμένες Αμαζόνες του Πανναξιακού που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο παρκέ(25-17) .
Η Αναστασία Ξερικού ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο του αγώνα. Έδωσε μαγικές πάσες, πήρε πόντους ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτούργησε και σαν δεύτερος προπονητής μεσα στο παρκέ. Έδινε εντολές και συμβούλευε τις νεαρές αθλήτριες στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Το ταλέντο και η τεράστια εμπειρία της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.
Αιχμή του δόρατος για μια ακόμα φορά η Έλενα Γκορτσιανουκ, τρομερές οι Σέργη ,Φραγκίσκου, Αξαοπούλου, Καπαρέλη, συγκινητική η Σαρρή που έπαιξε τραυματίας από το πρώτο σετ.
Συγκλονιστική ήταν σήμερα η παρουσία του κόσμου που δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εμψυχώνει τις αθλήτριες.
Τον αγώνα παρακολούθησε επίσης από κοντά και ο Δήμαρχος κ. Μαργαρίτης, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού συνεχάρη την διοίκηση τον προπονητή και τις αθλήτριες για την τεράστια επιτυχία τους.
Ο πρόεδρος των πρωταθλητών κ. Μανόλης Βαθρακοκοίλης δήλωσε στο "naxosfan":
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί οι κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς πιάνουν τόπο. Όπως σας είχα δηλώσει και από την αρχή της σεζόν η διοίκηση του ΑΟΝ Πανναξιακός είχε θέσει πολύ υψηλούς στόχους. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και δαπανήσαμε αρκετά χρήματα για μεταγραφές αλλά τώρα αισθανόμαστε δικαιωμένοι .
Δεν σταματάμε όμως εδώ. Το Ναξιώτικο βόλεϋ έχει παρόν και μέλλον αλλά τώρα δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα πούμε αυτά.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Καλογιαννίδη για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει και στις αθλήτριες μας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σ' αυτήν την επιτυχία
Τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους της διοίκησης, τον κόσμο που ήταν σήμερα καταπληκτικός και τα τοπικά ΜΜΕ και blogs που είναι πάντα δίπλα μας και προβάλουν τις ομάδες μας."

Τα σετ: 25-19 (σε 15 λεπτά), 25-23 (σε 24 λεπτά) και 25-17 (σε 25 λεπτά)

Πανναξιακός (Καλογιαννίδης): Σέργη, Καπαρέλη, Βασιλάκη, Φάρκωνα, Ξερικού, Λιανοπούλου, Σκούνα, Σαρρή, Απειρανθίτου, Αξαοπούλου, Φραγκίσκου
Φοίνικας Σύρου (Μαντάς): Βαμβακούση, Ρούσου Μ. Καλποξύλου, Τσαπαλά, Δερμιτζάκη, Πρίντεζη, Μουστάκα, Ρούσου Γ., Αργυριάδου, Κάμπαξη, Νομικού, Ρούσου Ελ.

Δείτε τον τελευταίο πόντο του αγώνα και τους τους πανηγυρισμούς των αθλητριών και των φιλάθλων του Πανναξιακού







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :