Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

Η επιστολη του παρ ολίγο αυτοχειρα κανει ΡΟΜΠΑ τον Υπουργο!!!!


ΑΥΤΟ και ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ....Τον ποροσέλαβαν ως ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.... Αυτο και αν ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ο πρωτος Ελληνας ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ συμβουλος ΝΟΜΙΚΟΣ που τον πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος!!!αφου πιθανότατα εχει προσληφθεί!
Η πιθανολογούμενη προσληψη του λοιπόν Λογικό να του εφερνε αγχος αφου δεν ειχε παρει το πτυχιο του και...ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ σε ολους!!!
Το σημείωμα εγραφε...

"Λυπάμαι που σας κορόιδεψα τον Φεβρουάριο που σας είπα οτι πέρασα το τελευταίο μάθημα χρωστούσα άλλα... Δεν μπορούσα να σας κοιτάξω στα μάτια το κάνω για να με τιμωρήσω"

Και έπεσε απο τον 7ο όροφο του κτιρίου του Υπουργείου!!!!

πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε σχετικά:

«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας «μιντιακός» κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.

Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο.

Καλώ όλους να σεβαστούν το νέο που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται.

Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια.»