Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Συνάντηση δήμαρχου Μ Μαργαρίτη με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη

Τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη επισκέφθηκε χθες η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Μανιός και Αντώνης Συρίγος, ο Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας Παναγιώτης Σκούντας, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μαρούλης.
Μεταξύ των θεμάτων, στα οποία επικεντρώθηκε η συζήτησε, ήταν η νομιμοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων, η αυτονομία και .......
στελέχωση του Νοσοκομείου, η αναβάθμιση του αεροδρομίου και η επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης, καθώς και η αύξηση των αερομεταφορών προς τη Νάξο. Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε αρωγή στο θέμα παραχώρησης έκτασης ιδιοκτησίας του Υπουργείου Εργασίας στον Άγιο Θαλλέλαιο για τη δημιουργία σχολικής μονάδας καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας τελικής παραχώρησης του ΚΕΓΕ στο Δήμο.
Ο Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. και εν τέλει την αύξηση του σε 24%, όπως και για την αύξηση του Φ.Π.Α. διαμονής από 5% σε 13%. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την απώλεια των προνομίων των σμυριδεργατών στα έξι ορεινά σμυριδοχώρια της Νάξου και την εξίσωση αυτών και των ασφαλισμένων στον Ο.Γ.Α. με τα άλλα ταμεία.
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός εφόσον μπορεί.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.