Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Μοναδικές εμπειρίες έζησαν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου στην σχολή χορού της Μ. Τσίγκου

Μοναδική εμπειρία έζησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Νάξου κατά την διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στην σχολή χορού της κας Μαργαρίτας Τσίγκου στο Κάστρο της Νάξου.
Η Χοροκινητική/Ψυχοκινητική θεραπεύτρια κα Ντομινίκ (Κυριακή) Μαράκη που μας υποδέχθηκε μαζί με την ιδιοκτήτρια της σχολής συντόνισε ομαδική δραστηριότητα στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς. Θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε μέσα από τις καρδιές μας για την χαρά που νοιώσαμε και την......
μοναδική βιωματική εμπειρία που γνωρίσαμε.
Οι δραστηριότητες του ΕΕΕΕΚ Νάξου συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Πέμπτη 17/12: Επίσκεψη μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών του 2ου Νηπιαγωγείου Νάξου στο ΕΕΕΕΚ για να γνωριστούμε και να παραλάβουμε όμορφα δωράκια που έχουν ετοιμάσει για εμάς.
Παρασκευή 18/12: Εναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Bazaar στον χώρο που βρίσκεται έναντι του Καφε Ζαχαροπλαστείου ΑΚΤΑΙΟΝ στην παραλία της Χώρας. Το Βazaar θα λειτουργήσει 6-10 μμ Παρασκευή και Σάββατο και 11- 3μμ Σάββατο και Κυριακή πρωί.
Δευτέρα 21/12: Στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που έχουν προετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές του σχολείου μας και όπως κάθε χρόνο θα πλαισιωθεί με ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνασίου Νάξου.

Η παρουσία κάθε πολίτη της Νάξου θα είναι ευχαρίστησή μας και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας.
Ο Διευθυντής
Ευστράτιος Φουτάκογλου




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :