Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

4ο Καλάθι Ανθρωπιάς

Καλάθια πολλών. αστέρων αναμένεται να μπουν την επόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου!

Όχι, το ιστορικό γήπεδο δεν θα φιλοξενήσει κάποιο μεγάλο μπασκετικό γεγονός.

Τα καλάθια θα μπουν από αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, της τηλεόρασης και γενικότερα του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου!

Και θα είναι καλάθια ανθρωπιάς για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού!

Ο 4ος φιλανθρωπικός αγώνας που διοργανώνουν οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και οι δημοσιογράφοι του νησιού (Κυριακή 13/12, ώρα 18:00) έτυχε θεαματικής ανταπόκρισης, καθώς δεκάδες είναι οι....
καλλιτέχνες/δημοσιογράφοι που θα δώσουν το παρών!

Ο χώρος του τραγουδιού έχει την τιμητική του!

Χρήστος Μενιδιάτης, Θάνος Πετρέλης, Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Βουρλιώτης, Πάνος Καλίδης, Γιάννης Βαρδής, οι Kings, Bo, Βαλάντης, Γιώργος Λιανός, REC ,Κυριάκος Κυανός, Στέφανος Δημοσθένους, Δημήτρης Καραδήμος, Στέλιος Λεγάκης , Βασίλης Δήμας, Γιάννης Αλεξόπουλος και Κωνσταντίνος Νάζης θα είναι εκεί!

Μαζί τους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (παρουσιαστής), ο Βαγγέλης Περρής (Δημοσιοράφος), ο Κώστας Φραγκολιάς (μοντέλο-παρουσιαστής), ο Παναγιώτης Πετράκης (ηθοποιός), ο Βαλεντίνο (ραδιοφωνικός παραγωγός-dj μαζί με τη Σάσα Μπάστα, ο Γιώργος Μανίκας (μοντέλο), ο Θανάσης Ασπρούλιας (αθλητικός δημοσιογράφος) και Θανάσης Τσεκούρας(dj)!

Όπως θα καταλάβατε, μιλάμε για ομάδα πολλών αστέρων! Και μην αποκλείεται εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Την επόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 σας περιμένουμε όλους στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου να βάλουμε όλοι μαζί ένα καλάθι ανθρωπιάς για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Μην λείψει κανείς!!!

Καλάθια πολλών. αστέρων για το Χαμόγελο του Παιδιού!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :