Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

TO ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ!!!!

Αυτό είναι το βίντεο που έγινε αιτία να χάση τη δουλειά του ο Νικόλας Βαφειάδης, ο οποίος απολύθηκε από την 'Καθημερινή' μετά την προβολή του στο 'Kontra Chanel'
Περιέχει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους μισθούς, τα προνόμια και την συμπεριφορά των βουλευτών και των εργαζομένων στην Βουλή, που εν μέσω κρίσης απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και.... χαριστικές συμβάσεις.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

M.Π.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ .ΘΑ ΠΙΑΣΗ ΤΟΠΟ.
ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Ταρζανάκο,τους φιλικούς χαιρετισμούς μου.Να ξέρεις σε ευγνωμονώ από τον Σεπτέμβρη.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ.Οι κομματικά πορωμένοι ας ατενίζουν κάθε βράδυ την ΠΑΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΝΑΧΟΣ FAN ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΙΖΟΥΝ .
ΡΕΖΗΛΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασιά, εσύ φίλε των 5:00 κατάλαβες ότι το βίντεο μιλάει μόνο για την κυβέρνηση; Το πρόβλημα είναι διακοματικό! Πρέπει να καταλάβετε ότι τα δυο μεγάλα κόμματα και κάποιοι ακόμη, έφαγαν, τρώνε και θα εξακολουθήσουν να τρώνε εάν όλοι εσείς δεν αλλάξετε νοοτροπία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΟΥΡΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ Κ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ . ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ