Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

Δημόσιο Ευχαριστήριο Δημάρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων

Ως Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου ευχαριστώ και συγχαίρω όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στα δρώμενα της φετινής Αποκριάς.
Τα χοιροσφάγια, οι κορδελάτοι και οι κουδουνάτοι είναι καθιερωμένο να αναβιώνουν κάθε χρόνο στα χωριά της Νάξου, και αξίζουν πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που άλλη μια φορά και φέτος προσέφεραν τόσα πολλά στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και έδωσαν τον τόνο της διασκέδασης στον τόπο μας.
Αυτό όμως που συνέβη φέτος με τις εκδηλώσεις του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς, τα Μεθυδότια, τη Λαμπαδηφορία και το Καρναβάλι, στη Χώρα της Νάξου, θα μείνει αξέχαστο και..... καθιερώθηκε ήδη σαν θεσμός, τόσο χάρη στο πρωτόγνωρο πλήθος κόσμου που το χάρηκε, αλλά κυρίως χάρη στο κέφι, τη ζωντάνια και την εθελοντική προσφορά όλων όσων συμμετείχαν και συντέλεσαν στην τεράστια επιτυχία του.

Μαζί με τους επαίνους, τα θερμά συγχαρητήρια και τα πολλά ευχαριστώ που απευθύνω σε όλους τους παράγοντες, κάνω γνωστό ακόμη μια φορά ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία και προσπάθεια που θα έχει στόχο την πολιτιστική πρόοδο του τόπου μας, την οικονομική ανάπτυξη των νησιών μας, το σεβασμό του μοναδικού περιβάλλοντός μας, το δυνάμωμα της τοπικής κοινωνίας μας και τη διασκέδαση του κόσμου μας.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος με άποψη. Και κυρίως..... κουλτούρα πολιτισμού !!! Μπρααααβο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι... μπραβο στο δήμαρχο που είπε μπραβο σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΛΛΑΚΗ!
ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ!
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΚΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....
ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ?
ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ..
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ??

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδούλα σας είναι πράγματι ένα καλό θέμα για καρναβάλι. Δεν ξερώ αν έχετε καταλάβει για τα πιστεύω σας αυτά καταλήξατε κατά τύχη στην μεγάλη αντιπολίτευση και δεν βρεθήκατε τελείως εκτός δήμου, με της απειλές και τους διορισμούς, που θα έπρεπε. Της πολιτικές αυτές βαρέθηκε η Νάξος, και θέλετε δεν θέλετε θα πάει ένα βήμα μπροστά, γιατί επί διακυβέρνηση σας μόνο βήματα προς τα πίσω κάναμε. Μείνετε στα δελτία σας, ασχοληθείτε για το που θα είναι τα γραφεία σας, βρείτε ή οργανώστε καμία ομαδούλα να είστε πρόεδροι, και αφήστε την Νάξο θα πάει μπροστά με την βοήθεια των υπολοίπων των πάρα πολλών σχεδόν όλων, εκτός της ομαδούλας σας δηλαδή. Ή κατά την προσφιλή σας ατάκα μεταδημοτεύστε, εάν δεν σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

το τελευταίο θεμα το καρναβαλιου εινα που θα μας μεινει στο τελος της τετραετιας για αυτο μπηκε και στο τελος.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ......